Welkoop. Jouw dierspecialist.

Je dier hoort er helemaal bij. Daar wil je goed voor zorgen. Welkoop helpt je daarbij. In al onze winkels vind je een gediplomeerd dierspecialist. Daar kun je altijd even binnenlopen. Voor advies over de juiste voeding. Of om te vragen wat je allemaal nodig hebt. Handig, bijvoorbeeld als je een puppy of kitten krijgt.

Maar jouw dierspecialist doet meer. Zoals helpen bij het bestrijden van vlooien en het voorkomen van wormen en teken. Je kunt er ook terecht voor handige services. Bijvoorbeeld nagels knippen, gezondheidscheck of de gratis weegservice. Alles voor een gezond dierenleven. Dus kom gewoon langs. En breng je dier gerust mee.


Onze services om goed voor je dier te zorgen.

Hieronder vind je al onze dierservices. Let op: de beschikbaarheid van de services verschilt per winkel. 


Weegservice - Gratis

Ook voor honden en katten is het belangrijk om op gewicht te blijven. Een te zware hond of kat heeft een hogere kans op gezondheidsproblemen en een kortere levensverwachting. Benieuwd of jouw hond of kat een gezond gewicht heeft? Kom dan samen even langs in onze winkel.


Meer weten? 
Weegservice hond
Weegservice kat


Voedingsadvies - Gratis

Goede voeding is onmisbaar voor honden en katten. Maar wat is nu het beste voer? Het gaat er vooral om dat de voeding aansluit bij de behoefte van een dier. Jouw dierspecialist weet precies wat dieren nodig hebben. In een persoonlijk gesprek kijken we naar de behoeftes van jouw dier en geven je advies op maat.


Meer weten? 
Voedingsadvies hond
Voedingsadvies kat


Welkomstpakket - Gratis

Word je binnenkort baasje van een puppy of kitten? Dan komt er veel op je af. Jouw dierspecialist helpt je op weg met advies op maat. Meld je aan voor ons gratis welkomstpakket en jouw dierspecialist vult een doos met speciaal voor jouw puppy of kitten geselecteerde producten.


Meer weten? 
Welkomstpakket puppy
Welkomstpakket kitten


Nagelknipservice - € 6.95

Nagels van honden, katten en konijnen groeien hun hele leven door. Als nagels onvoldoende slijten, worden ze te lang. Dit kan problemen bij je dier veroorzaken. Daarom moet je ze regelmatig knippen. Vind je dit spannend of lastig? Dan kan je er ook voor terecht bij jouw dierspecialist.


Meer weten? 
Nagelknipservice hond
Nagelknipservice kat
Nagelknipservice konijn


Gezondheidscheck - € 9.95

Iedere hond en kat heeft goede zorg nodig. En voorkomen is beter dan genezen. Daarom is er de gezondheidscheck van jouw dierspecialist. Je hond of kat wordt uitvoerig gecheckt en we controleren de oren, ogen, gebit, nagels, vacht en gewicht. We kijken ook naar het voedingspatroon. En geven een compleet advies op maat, helemaal afgestemd op jouw dier.


Meer weten? 
Gezondheidscheck hond
Gezondheidscheck kat


Huid- en vachtconsult - € 9.95

De huid en vacht van een hond en kat hebben veel beschermende functies. Daarom is regelmatige controle belangrijk. Tijdens het huid- en vachtconsult controleert jouw dierspecialist niet alleen de huid en vacht, maar geeft je ook advies hoe je zelf de vacht van je hond of kat goed kunt verzorgen met bijvoorbeeld verzorgingsproducten.


Meer weten? 
Huid- en vachtconsult hond
Huid- en vachtconsult kat


Vakantiecheck - € 9.95

We gaan op vakantie en nemen mee… onze hond! Natuurlijk wil je veilig en verantwoord op reis en voorkomen dat je in het buitenland naar de dierenarts moet. Vakantie met je hond begint dan ook bij jouw dierspecialist. Met de vakantiecheck!

Lees meer

 

Gewichtsconsult - € 12.95

Soms heeft een hond of kat zoveel overgewicht, dat het nodig is een stap verder te gaan. Daarom is er het gewichtsconsult van jouw dierspecialist. Voor één vast bedrag werken we er samen aan om jouw hond of kat weer op een gezond gewicht te krijgen.


Meer weten? 
Gewichtsconsult hond
Gewichtsconsult kat