Welkoop Services

Bij Welkoop vind je alles voor je tuin en dier en geven we je graag advies. Daarnaast kun je in al onze winkels ook terecht voor allerlei handige services!

Zaagservice 

Houd je kerstboom langer groen met de zaagservice van Welkoop. Koop je bij ons een kerstboom, dan zagen wij er een stukje voor je van af. Zo neemt je boom beter water op en blijft hij dus langer mooi. 

Onderhoud tuingereedschap

Als je hebt geïnvesteerd in tuingereedschap en -machines, wil je natuurlijk dat deze lang meegaan. Welkoop helpt je graag om jouw tuingereedschap in optimale staat te houden. Je kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud en controle van je tuingereedschap. 

Verticuteermachine verhuurservice

Het is niet altijd nodig om gereedschap aan te schaffen als het gaat om een eenmalige klus. Speciaal voor onderhoud aan het gazon bieden wij de mogelijkheid voor het huren van een professionele verticuteermachine.

Prijzen
Verhuur elektrische verticuteermachine dagdeel € 20,00
Verhuur elektrische verticuteermachine hele dag € 27,50
Verhuur benzine verticuteermachine dagdeel € 30,00
Verhuur benzine verticuteermachine hele dag € 37,50

Welkomstpakket voor puppy en kitten

Word je binnenkort baasje van een pup of kitten? Meld je aan voor ons gratis welkomstpakket en onze dierenspecialisten vullen een doos met speciaal voor jou geselecteerde producten. Ook krijg je een jaar lang mails met tips en voordeel, afgestemd op jouw dier. Zo helpen we je bij het verzorgen, een leven lang. Je pakket kun je hier aanvragen.  

Tuinmachine startklaar maken 

Je nieuwe tuinmachine wordt startklaar gemaakt, zodat je meteen aan de slag kunt. Afhankelijk van het model wordt de machine in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof. Vraag een medewerker om meer informatie. Deze service is gratis. 

Voetmeting

Werkschoenen worden veel en langdurig gedragen. Passende inlegzolen zijn daarom belangrijk. Het Mysole Work Archinlegzolen concept is in samenwerking met voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor de dragers van werkschoenen. Je voeten krijgen perfecte ondersteuning waardoor voet- en lichaamsklachten sterk worden verminderd. Meet je voeten en ontvang advies op maat. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag.Deze service is gratis.

Weegservice 

Laat je hond gratis wegen in onze winkels. Bijna 1 op de 2 honden heeft overgewicht. Twijfel jij of het gewicht van jouw hond gezond is? Onze dierenspecialisten helpen je graag. Ze geven voedingsadviezen en begeleiden jouw hond naar een gezond gewicht. 

Grondtest

Een mooie tuin? Dat begint bij de bodem.  Sterke planten en bomen hebben gezonde grond nodig. Ook je gras doet het beter in de juiste aarde. Er zijn veel manieren om je bodem te verbeteren. Elke plant heeft weer wat anders nodig. Hoe zuur is jouw grond? Welke voeding is het beste? Met onze gratis grondtest vertellen we je het. De test is geschikt voor aarde uit je border, gazon en moestuin.

Meer services

Sommige services bieden we (nog) niet in alle winkels.
Gebruik de winkelzoeker om te ontdekken wat het aanbod in jouw winkel is.