Zo werkt het

Met onze klantenpas profiteer je direct. Onze klantenpashouders hebben namelijk een streepje voor. Hier vind je meer informatie over deelname, voordelen en het gebruik van de klantenpas. 

Aanvragen

Je klantenpas ligt bij alle Welkoop-winkels voor je klaar. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.

Registeren

Punten sparen doe je vanaf je eerste aankoop. Om gespaarde punten in te kunnen wisselen en op de hoogte te blijven van de verschillende voordelen vragen we jouw klantenpas te registreren. Heb je een klantenpas? Klik hier om deze te registreren. 

Je klantenpas is een op naam gestelde pas met saldo, waarvoor je 16 jaar of ouder moet zijn. Voor je registratie is het verplicht om een aantal gegevens door te geven. We vragen je om je NAWE-gegevens (naam, adres, woonplaats, email) en geboortedatum. Naast deze verplichte informatie stellen we je een aantal optionele vragen. Zo vragen we onder meer naar je voorkeurswinkel, interesses en eventuele dieren die je bezit. Met deze informatie zijn we namelijk nog beter in staat om jou persoonlijk te informeren. Meer informatie over het verzamelen van gegevens en het doel hiervan, vind je in onze privacyverklaring.

Blijf op de hoogte

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de voordelen, voorwaarden en status van jouw klantenpas. Wij gebruiken hier het e-mailadres voor waarmee jij je hebt geregistreerd. Wanneer je jouw pas registreert, dan ben je tevens automatisch geabonneerd op de klantenpas event- en vouchernieuwsbrief. We informeren je o.a. over je account- en saldostatus, wijzigingen binnen het programma, aankomende VIP-avonden, workshops en andere klantenpas-evenementen. Tot slot ontvang je jouw persoonlijke (voucher)aanbiedingen en verjaardagvouchers per mail. Je kunt je altijd binnen jouw profiel afmelden voor alle (of een deel van de) nieuwsbrieven. Omdat we een informatieplicht hebben, gebruiken we je e-mailadres, ongeacht je nieuwsbriefinschrijvingen, om je te informeren over situaties welke effect hebben op het klantenpasprogramma. Dit zijn altijd niet commerciële service-uitingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld het wijzigen van de algemene voorwaarden.

Profiel

Wanneer je jouw klantenpas hebt geregistreerd, kun je alle informatie bekijken en beheren binnen jouw profiel. Naast je persoonlijke gegevens en interesses vind je hier jouw actuele puntensaldo, nieuwsbriefinschrijvingen, persoonlijke aanbiedingen en eventueel geregistreerde dieren terug. Heb je jouw klantenpas al geregistreerd? Klik dan hier om in te loggen.

Heb je een vraag?

Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Mocht dit niet het geval zijn, stel je vraag dan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@welkoop.nl. Geef bij het onderwerp aan dat het over de Welkoop klantenpas gaat.