Werkkleding voor dames

Jij bent een vakvrouw en je hebt werkkleding nodig die niet alleen comfortabel is, maar die ook jouw can-do-mentaliteit en professionaliteit reflecteert. Daarom verkoopt Welkoop ook werkkleding speciaal voor dames. 

Een goede pasvorm, dat maakt hét verschil

Je werkkleding bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt gedurende een werkdag. Een jas die bij het bukken je rug ongemakkelijk bloot laat; te korte broekspijpen; een jas die niet goed zit in de schouders... al deze dingen beïnvloeden jouw werkdag op een negatieve manier. De dames werkkleding werd daarom speciaal voor vrouwen ontworpen. Comfort, veiligheid en duurzaamheid staan hierbij voorop. De dames werkkleding van Welkoop heeft een pasvorm die is aangepast aan jouw lichaam. Hoe jij dit merkt? Ontdek hieronder de belangrijkste verschillen tussen werkkleding voor dames en heren.

Werkbroeken

  • De dames werkbroek heeft meer ruimte bij de heupen en juist wat minder in de taille. Daardoor sluit deze broek veel beter aan op je rug dan een herenmodel.
  • De broek heeft een normaal kruis, je hebt dus geen last van onnodige extra ruimte aan de voorkant.
  • Vrouwen hebben vaak langere benen dan mannen. Daarom hebben werkbroeken voor dames langere broekspijpen dan de gemiddelde herenbroek.
  • De voorgevormde broekspijpen zorgen voor extra bewegingsvrijheid.

Werkspijkerbroek

De HAVEP® Attitude dames jeans heeft een extra lange levensduur door drievoudig gestikte naden op strategische plekken. De jeans zit erg comfortabel dankzij stretch en voorgevormde broekspijpen. Bovendien is de dames jeans een duurzame keuze omdat het gemaakt is van 66% gerecycled katoen. Door pre-consumer snijafval te hergebruiken wordt heel wat water en energie bespaard. Om precies te zijn: 8,35 kWh en 4600 liter water per kilo doek dat geproduceerd wordt. Dat is een besparing die te vergelijken is met 1524 dagen je telefoon gebruiken en het drinken van 23.000 kopjes koffie.   

Bovenkleding

Softshell werkjas

  • Deze softshell jas is minder breed bij de schouders. Hierdoor sluit hij beter aan, zodat jij je beter kunt bewegen.
  • Ben je het zat dat de mouwen van jouw werkjas te lang zijn? In dit damesmodel heb je daar geen last meer van!
  • Deze jas sluit beter aan op je heupen, zodat jij je de hele dag behaaglijk en warm voelt.

Polo en t-shirt

Het poloshirt van Mascot heeft een vrouwelijke pasvorm. Het is een speciaal getailleerd damesmodel dat mooi valt, comfortabel zit en een goede bewegingsvrijheid biedt. Wil je liever geen polo maar een t-shirt, dan is er nog het Mascot t-shirt Arras. Ook dit t-shirt heeft een pasvorm dat past bij het vrouwelijk lichaam en zit lekker comfortabel.

Mascot Grasse - Poloshirt Dames - Wit - M

Mascot

Mascot Grasse - Poloshirt Dames - Wit - M

23.25
Mascot Arras - T-shirt Dames - Zwart - L

Mascot

Mascot Arras - T-shirt Dames - Zwart - L

13.75
Mascot Grasse - Poloshirt Dames - Rood - M

Mascot

Mascot Grasse - Poloshirt Dames - Rood - M

23.25

Werkkleding die lang meegaat

Op je werkkleding moet je kunnen bouwen. Bij het ontwerpen van de werkkledingcollectie voor dames van HAVEP werd er daarom niet alleen op comfort gelet, ook duurzaamheid was een belangrijk aandachtspunt. Voor alle items is gebruik gemaakt van ijzersterke materialen en doeksoorten en waar nodig zijn de naden drievoudig gestikt voor extra stevigheid. Daarnaast werd er op sommige kwetsbare plekken een Cordura®-versteviging aangebracht. Je kunt er dus zeker van zijn dat je HAVEP-werkbroek en jas extra lang meegaan.  

Voel je veilig

Terwijl je aan het werk bent, is het ontzettend belangrijk dat je je veilig voelt. Op de werkbroek, jeans en de softshell jas werd daarom reflecterende piping aangebracht, zodat je ook in de schemering of het donker goed gezien wordt.

Voel je vrij

Om ervoor te zorgen dat je alle bewegingsvrijheid hebt die jij nodig hebt, is er in alle dames werkkleding gebruik gemaakt van een doeksoort met stretch. Hierdoor vormt de kleding mee met jouw lichaam. De werkbroeken hebben bovendien extra ademend stretchmateriaal in de knieholtes, zodat je nooit meer last hebt van zweterige knieholtes.

Maak je werkoutfit compleet

Je werkoutfit is natuurlijk niet compleet zonder fijne tricot-items voor onder je werkkleding en een stoer paar werkschoenen.

Sixton Peak Windex HG - Werkschoenen Dames - Zwart, wit - 39 - S3

Sixton Peak

Sixton Peak Windex HG - Werkschoenen Dames - Zwart, wit - 39 - S3

120.00
Havep Attitude - Softshell Dames - Blauw - L

Havep

Havep Attitude - Softshell Dames - Blauw - L

99.95
Sixton Peak Cima - Werkschoenen Dames - Groen, grijs - 38 - S2

Sixton Peak

Sixton Peak Cima - Werkschoenen Dames - Groen, grijs - 38 - S2

115.00
HAVEP Attitude - Werkbroek Dames - 42 - Blauw

Havep

HAVEP Attitude - Werkbroek Dames - 42 - Blauw

91.50