Silicaat kattenbakvulling

Voor je kat wil je graag een schoon toilet. Het liefst eentje die geen vieze geurtjes afgeeft of rommel maakt. Hiervoor zit je bij een silicaat kattenbakvulling aan het juiste adres. Een kattenbakvulling van silicaat is een mix van verschillende materialen. Deze kattenbakvulling vangt veel vocht op en wordt niet klonterig. In de webshop van Welkoop vind je verschillende soorten kattenbakvulling. Wil je graag advies over wat het beste bij jouw kat past? Kom langs in de winkel en krijg vrijblijvend advies. Shop je liever online? Dan kun je gemakkelijk jouw favoriete product bestellen in de webshop. Het product wordt thuisbezorgd en dat is vanaf €40 geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De pluspunten van een kattenbakvulling met silicaat 

Als baasje wil je natuurlijk het beste voor je kat. Het is daarbij ook fijn dat de kattenbakvulling voor zowel de kat als het baasje vele voordelen heeft. Het materiaal dat wordt gebruikt voor een kattenbakvulling van silicaat bestaat uit natuurlijke producten. Daardoor is het composteerbaar en minder schadelijk voor het milieu. De vulling vangt veel vocht op waardoor je de bak minder vaak hoeft te verschonen. Daarnaast loopt het vocht niet naar de bodem en daardoor kan het niet gaan broeien en stinken. De vulling neemt veel vocht op en klontert. Wanneer de kattenvakbulling vochtig wordt, komt er een aangename geur vrij. Op die manier hangt er geen onaangename geur in je huis van de uitwerpselen. Hieronder nog even alle pluspunten op een rijtje:

  • Gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het composteerbaar is. 
  • De vulling klontert niet wanneer het vochtig wordt. 
  • De korrels vangen veel vocht op waardoor je langer met de vulling kan doen. 
  • De kattenbakvulling verspreidt een aangename geur wanneer het in contact komt met uitwerpselen. 

De werking van silicaat kattenbakvulling

Een silicaat kattenbakvulling heeft een krachtige werking. De vulling zuigt het vocht op dat in de kattenbak komt. De korrels hechten zich aan het vocht en nemen dat op. Een grote boodschap kan makkelijk worden verwijderd en de overige korrels kunnen blijven liggen. Met  soort vullingen kunnen je wel 3 tot 4 weken met één vulling doen. Dat is vele malen langer dan met een gebruikelijke vulling. Daarom kun je het beste kiezen voor silicaat kattenbakvulling. In de winkel en in  de webshop van Welkoop vind je Senicat kattenbakvulling. Dit is de beste silicaat kattenbakvulling die je kunt vinden. Wil je graag advies over deze vulling? In de winkel staan de medewerkers voor jou klaar met een passend advies.