Puppyvoer

Jouw puppy wil je de beste start geven. En daarom zoek je het beste puppyvoer waarmee de pup opgroeit tot een gezonde, volwassen hond. Bij Welkoop is dit precies waarom we goed puppyvoer voor jouw jonge hondje hebben. Van merken als Royal Canin, Prins, Eukanuba, Cavom en natuurlijk ons eigen merk Kenner. Koop het hondenvoer voor jouw puppy in een Welkoop-winkel of bestel online en laat het thuisbezorgen.

Bekijk ook: Royal Canin puppyvoer | Prins puppyvoer | Puppy speelgoed

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Goed puppyvoer bij Welkoop

Mag je binnenkort een lieve pup verwelkomen? Of woont jouw pup al een tijdje bij je en ben je op zoek naar ander, goed puppyvoer? Net als elk ander hondenbaasje ga je je dan oriënteren op puppyvoer. Welke soorten zijn er te koop? Wat ga je je pup voeren? Natuurlijk wil je wel het beste puppyvoer geven!

Je kunt je pup het voer geven dat hij is gewend vanuit het nest. Maar, je kunt ook een eigen merk kiezen. Bijna elk merk hondenvoer heeft wel een speciale puppyvoeding. Bij Welkoop vind je goed puppyvoer van bekende merken. Bijvoorbeeld Royal Canin Puppy voer, Eukanuba Puppy voer, Prins Puppy voer en Cavom puppyvoer. Maar kijk ook eens naar Kenner: hondenbrokken voor je puppy van ons eigen Welkoop-merk!

Hondenbrokken voor je puppy

Speciale hondenbrokken voor een puppy zijn zo samengesteld dat ze een opgroeiende hond voorzien van alle voedingsstoffen die belangrijk zijn. Eiwitten en omega 3-vetzuren bijvoorbeeld. De brokken dragen zo bij aan een gezonde groei van het skelet, de spieren, het gebit en de vacht. Op de verpakking lees je hoeveel brokken jouw puppy nodig heeft op een dag. Deze hoeveelheid verdeel je over vier tot vijf porties. Vanaf het moment dat je pup een half jaar is, kun je overgaan naar twee maaltijden per dag.

Tip! Lees ons advies over hondenvoeding of puppy’s.

Natvoer voor je puppy

Van natvoer zal je puppy smullen. Het is smeuïg en smakelijk. Je kunt het door de brokken mengen als smaakversterker. Maar er zijn ook bepaalde soorten die als complete maaltijd dienen. Puppy natvoer zit vacuüm verpakt in portiezakjes of blik. En ook vind je bij Welkoop complete vleesmaaltijden in vleeskuipjes.

Tip! De hondenbrokken voor je puppy kun je soms afwisselen met vers vlees. Zo heeft Prins een complete vleesmaaltijd voor pup tot senior. Deze vleesmaaltijd is ingevroren en kun je daarom alleen afhalen in Welkoop-winkels. Waarom vers vlees goed is? Lees ons advies over vers vlees voor honden.

Kenner: goed en goedkoop puppyvoer van Welkoop

Kenner is exclusief verkrijgbaar bij Welkoop. Hiermee kies je voor een goede kwaliteit en een voordelige prijs. Kenner is goedkoop puppyvoer, maar wel helemaal uitgebalanceerd. Jouw pup krijgt hiermee de broodnodige eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitaminen binnen. Zo zijn de Kenner Puppy brokken rijk aan gevogelte en bevatten ze omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Wil je het beste van het beste? Kijk dan naar ons puppyvoer Kenner Select.

Tip! Kreeg je van de fokker een zakje hondenvoer mee voor de eerste weken, en ga je nu zelf over op een ander merk? Verander dan langzaam. Doe ongeveer een week over het omschakelen op het nieuwe voer en laat de maaltijd elke keer voor een iets groter deel bestaan uit het nieuwe voer.

Wat is het beste puppyvoer?

Dat is verschillend. En eigenlijk kun je bij Welkoop niet verkeerd kiezen. Het beste hondenvoer voor jouw puppy is een type voer dat past bij de kenmerken van jouw pup. Want elke pup is actief en speels. Maar niet elke pup groeit uit tot een hond van hetzelfde formaat. Merken maken daarom onderscheid tussen de grootte van het hondenras: van mini tot maxi. Van Royal Canin koop je voor je puppy zelfs voer dat is afgestemd op specifieke hondenrassen! En heeft je hondje de neiging om overwicht te krijgen, ga dan voor een ‘light weight’ hondenvoer. Maar natuurlijk is het beste puppyvoer altijd dát voer dat jouw puppy echt graag eet.