Je eigen blokhut

Een blokhut is er voor iedereen en elke wens. Met of zonder veranda, overkapping of sauna. Klussen, spelen, loungen of berg je spullen er in op, het kan allemaal.

De blokhut

Spelen, loungen, klussen, het kan allemaal in een blokhut. Een blokhut is er voor iedereen en elke wens. Denk aan een overkapping waar je heerlijk onder barbecuet of in alle rust een goed boek leest. Of een speelhuisje waar de kinderen lekker spelen. Misschien heb je meer behoefte aan een modern theehuisje om een high tea te geven of waar je gezellig een glas wijn drinkt met familie en vrienden. Kies een blokhut met veranda en geniet zomers van de ondergaande zon. Of gebruik de blokhut als extra opbergruimte voor tuinmeubels, kinderspeelgoed of tuingereedschap. In de winter goed opgeborgen en in het voorjaar direct bij de hand. Hoe dan ook, een blokhut is een welkome toevoeging in je tuin. Het verlengt je zomerseizoen en leefruimte.

Veranda

Verrijk het buitenleven met een veranda. Langer buiten zitten als het ’s avonds afkoelt of er een klein buitje valt. Of juist prettig beschermd tegen felle zon genieten van het mooie weer tussen huis en tuin. In onze winkel zijn verschillende veranda’s te koop.

Sfeervol larikshout

Kies bijvoorbeeld voor een terrasoverkapping met houten frame van Siberisch larikshout. Het heeft melkwitte of transparante, lichtdoorlatende dakplaten. Met een houten prieel met dak creëer je een comfortabel beschut plekje, of kies je liever voor het onderhoudsvrije aluminium?

Praktisch aluminium

Een aluminium veranda is onderhoudsarm en makkelijk te bouwen. De dakplaten maak je twee keer per jaar schoon en de aluminium onderdelen een keer. Wij maken de aluminium veranda op maat, zodat deze naadloos aansluit op je woning. Bestel de veranda zonder meerprijs in donkergroen, grijs, bruin, gebroken wit of wit. De dakplaten worden standaard in opaal wit geleverd. De waterafvoer wordt geïntegreerd in de staander van de veranda en de dakgoot is ingebouwd.

Blokhutsauna

Een saunabezoek is een heerlijke en gezonde manier om te ontspannen. Ben je een saunaliefhebber? Dan fantaseer je vast over je eigen sauna. Dat hoeft geen droom te blijven. Thuissauna’s zijn de laatste jaren heel betaalbaar. Ga voor de echte Scandinavische saunabeleving en koop een blokhutsauna. Heb je in huis geen plek, maak dan in de tuin een plekje vrij. Het neemt minder ruimte in dan je denkt. Een blokhutsauna is een compacte sauna, zo groot als een tuinhuisje. Volledig gemaakt van Scandinavisch vurenhout ziet de blokhutsauna er prachtig en sfeervol uit. Daarna is het puur genieten van het luxe welnessgevoel, gewoon in je eigen achtertuin. In onze winkel heb je de keuze uit twee uitvoeringen. Beiden worden als compleet pakket gratis thuisbezorgd en bevatten alles wat je nodig hebt, waaronder een vloer, 8 kiloWatt kachel, beschermrek en lavastenen. Je hebt al een sauna vanaf € 2899,-.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.