Beaphar

Beaphar is een familiebedrijf die ervoor zorgt dat families en hun huisdieren toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare en betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten. Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie en verdienen daarom de beste zorg.

Beaphar tegen vlooien

Honden en katten zijn magneten voor vlooien. Maar met de juiste verzorging en preventieve behandelingen maken deze parasieten geen kans. Als je huisdier vlooien heeft, beperkt de infectie zich niet tot het huisdier. Dan is er meer aan de hand. Want ongeveer 95 procent van het probleem bevindt zich in de leefomgeving van je huisdier. Op de bank, in het tapijt en andere plekken in huis. Daarom bestrijdt Beaphar vlooien met een effectief stappenplan.

Beaphar Vlo Kill Hond en Kat tot 11kg - Vlooienmiddel - 6 stuks 2e Halve Prijs

Beaphar

Beaphar Vlo Kill Hond en Kat tot 11kg - Vlooienmiddel - 6 stuks

16.95

Beaphar stappenplan

Elk vlooienmiddel van Beaphar is onderdeel van een effectief plan in 4 stappen. Deze stappen zijn belangrijk omdat vlooien niet alleen op het dier leven. Je moet de vlooien ook bestrijden in de leefomgeving van je huisdier.

 • Stap 1: Huisdier vlovrij maken.
  Je doodt de volwassen vlooien met Vlo Kill+ en Vlooienshampoo.
 • Stap 2: Omgeving behandelen
  Bestrijd vlooien in de leefomgeving met Beaphar Tapijtspray of Bio Omgevingsspray.
 • Stap 3: Vlovrij houden
  Behandel je huisdier preventief tegen vlooien met Vlooien Anti-Conceptie en Fiprodog, Fiprocat of Bio Vlooiendruppels.
 • Stap 4: ontwormen
  Vlooien kunnen lintwormen overbrengen. Dus geef je hond of kat ook een Beaphar wormmiddel.

Lees meer over vlooien bestrijden

Beaphar tegen wormen

Behandel honden en katten altijd preventief tegen wormen. Een besmetting met wormen valt niet snel op.  Als je ‘maden’, ‘rijstkorrels’ of spaghetti ziet in de ontlasting van je huisdier dan wijst dit op een besmetting met wormen. Behandel huisdieren dus altijd preventief met Beaphar wormmiddel. En doe dit regelmatig, want wormen zijn overdraagbaar naar mensen. Bij jonge dieren kan een besmetting zorgen voor een groeiachterstand. Lees meer over wormen bij honden en katten.

Beaphar - Granulaat - Ontwormen Kat 4x - 1 g 2e Halve Prijs

Beaphar

Beaphar - Granulaat - Ontwormen Kat 4x - 1 g

11.75
Beaphar All-in-one Tabletten - Ontwormen Hond - 17,5-70 kg - 2 stuks 2e Halve Prijs

Beaphar

Beaphar All-in-one Tabletten - Ontwormen Hond - 17,5-70 kg - 2 stuks

21.50

Beaphar tegen teken

Komt je hond of kat vaak buiten? Controleer dan regelmatig en zorgvuldig op teken. Teken komen voor in bossen, parken, tuinen. Ze zitten vooral in gras en struiken en stappen over op voorbijgangers. Ongeveer 20 procent van de teken is besmet met Borrelia bacteriën. Deze bacteriën brengen de ziekte van Lyme over. Een tekenbeet is heel vervelend en om het risico op besmetting met Lyme te voorkomen, moet je een teek zo snel mogelijk verwijderen. Fiprotec Dog is een effectief middel tegen teken én vlooien. 

Beaphar Diagnos Tick away - Anti Tekenspray - Hond en Kat - 50 ml 2e Halve Prijs

Beaphar

Beaphar Diagnos Tick away - Anti Tekenspray - Hond en Kat - 50 ml

6.95
Beaphar Canishield - Anti Vlooien en Tekenband Hond - Groot - 12,3x2,4x13,7 cm - 1 stuk 2e Halve Prijs

Beaphar

Beaphar Canishield - Anti Vlooien en Tekenband Hond - Groot - 12,3x2,4x13,7 cm - 1 stuk

19.25

Genees- en verzorgingsmiddelen

Beaphar heeft ook allerlei verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor huisdieren. Met deze producten behandel je zelf gemakkelijk kleine gezondheidsproblemen. Voor oppervlakkige wondjes is er bijvoorbeeld Beaphar wondzalf. Deze zalf bevat Aloë Vera en stimuleert het herstel van de huid bij honden, katten en knaagdieren. En voor honden en katten met huidproblemen heeft Beaphar een goede shampoo. Deze shampoo bevat berkenteerolie en voorkomt uitdroging van de huid. Met de verzorgingsproducten van Beaphar blijft jouw huisdier in topconditie. Neem bij ernstige problemen altijd contact op met de dierenarts.Bekijk alle producten van Beaphar

Beaphar No Stress- Tabletten - 20 stuks

Beaphar

Beaphar No Stress- Tabletten - 20 stuks

7.50
Beaphar Tandpasta  Frisse Adem - Gebitsverzorging - 100 gram

Beaphar

Beaphar Tandpasta Frisse Adem - Gebitsverzorging - 100 gram

5.95