Subli paardenvoer

Bij Subli vind je exact wat je paard nodig heeft voor een gezond, tevreden en energiek leven. Hoe beter wij je paard en jouw situatie kennen hoe beter we je kunnen helpen zo goed mogelijk voor je paard te zorgen. De kracht van een paard begint bij de juiste voeding.


Assortiment

Bij Subli is een uitgebreid team van specialisten op een vooruitstrevende manier bezig om met de beschikbare grondstoffen een kwalitatief goed en consistent voeder te maken en te ontwikkelen. Subli paardenvoeders worden gemaakt van 100% plantaardige en veilige grondstoffen zoals: gerst, haver, mais, zemelen, lijnzaad en natuurzuivere kruiden. Daarnaast is Subli aangesloten bij VoederWaarde.nl. Kenmerken van deze organisatie zijn volledige openheid over de grondstofsamenstelling voor de afnemer en garanties op de voederwaarde door middel van onafhankelijke controles. Kijk voor een compleet overzicht van het assortiment in de assortimentsfolder.

Subli basisvoeding

In het uitgebreide aanbod vind je voor ieder paard een geschikt voer. Een mooi product in deze categorie is Subli Ponybrok+. Dit is een brok voor sobere rassen die weinig krachtvoer nodig hebben. De brok bevat veel ruwvezels en heeft een laag zetmeel- en eiwitgehalte maar bevat wel veel vitaminen, mineralen en sporenelementen. Uiteraard heeft Subli ook een Basisbrok in het assortiment.

Bekijk al het Subli paardenvoer in de webwinkel

Subli Basismuesli - Basisvoeding - 20 kg - Zak

Subli

Subli Basismuesli - Basisvoeding - 20 kg - Zak

16.95
Subli Ponybrok+ - Basisvoeding - 20 kg - Zak

Subli

Subli Ponybrok+ - Basisvoeding - 20 kg - Zak

14.45
Subli Basisbrok - Basisvoeding - Paardenvoer - 20 kg - Zak Volume
voordeel
3 voor 34.00

Subli

Subli Basisbrok - Basisvoeding - Paardenvoer - 20 kg - Zak

11.95


Sportvoeding

Voor paarden en pony’s die moeten presteren heeft Subli een uitgebreid assortiment sportvoeding. Moet jouw paard topprestaties leveren? Kies dan voor de Prestatiebrok. Dit is een granenmix in brokvorm met extra vitamines en mineralen. De Subli Sportbrok+ is een allround krachtvoer voor paarden en pony’s in de opfok en sport die regelmatig moeten presteren. En de Granenmix+ is echte sportvoeding die bestaat uit 6 soorten granen met een laag eiwitgehalte en verrijkt met vitamines en mineralen.

Bekijk alle Subli sportvoeding

Subli Muesli - Sport/ Prestatie - Paardenvoer - 15 kg - Zak

Subli

Subli Muesli - Sport/ Prestatie - Paardenvoer - 15 kg - Zak

17.95
Subli Sport/ prestatie Brok - Paardenvoer - 20 kg - Zak

Subli

Subli Sport/ prestatie Brok - Paardenvoer - 20 kg - Zak

13.50
Subli Granenmix+ - Sport/ prestatie - 20 kg - Zak

Subli

Subli Granenmix+ - Sport/ prestatie - 20 kg - Zak

16.95


Speciale producten

Subli heeft ook een uitgebreid assortiment specialistische producten zoals DieetMix. Deze dieetvoeding bevat geen granen en melasse waardoor er zeer weinig suiker en zetmeel in het voer zit. Subli Zonder is een smakelijke mix van natuurproducten, maar zonder haver, melasse en GMO-producten. En Seniores Priores is speciaal bedoeld voor paarden en pony’s die genieten van hun oude dag. Wanneer er spieren nodig zijn kan Atleet worden ingezet. Dit is een eiwit- en aminozurensupplement.

Bekijk alle specialistische producten

Fokkerij

Voor drachtige en zogende merries is er de Merriebrok, deze bevat extra vitamines, mineralen en sporenelementen. Ook bevat het assortiment een Veulenbrok.

Subli Zonder - Specialiteit - Paardenvoer - 20 kg - Zak

Subli

Subli Zonder - Specialiteit - Paardenvoer - 20 kg - Zak

21.95
Subli Merriebrok - Fokkerij  - 20 kg - Zak

Subli

Subli Merriebrok - Fokkerij - 20 kg - Zak

17.39
Subli Dieetmix - Specialiteit - 20 kg - Zak

Subli

Subli Dieetmix - Specialiteit - 20 kg - Zak

22.50
Subli Seniores Priores - Specialiteit - 20 kg - Zak

Subli

Subli Seniores Priores - Specialiteit - 20 kg - Zak

17.45

Subli supplementen

De supplementen van Subli zijn vernieuwende producten die de conditie en prestaties van je paard of pony bevorderen. Het uitgebreide assortiment bevat producten voor het genezen én voorkomen van aandoeningen of een flinke portie extra energie. De Biotine Mix zorgt voor hardere hoeven en mooi glanzend haar. Voor nerveuze paarden is er bijvoorbeeld de Magnesium Mix. Dit maakt paarden rustiger en draagt ook bij een gezonde botstructuur.

Subli Glucosamine mix - Supplement - 1,5 kg - doos 20% Korting

Subli

Subli Glucosamine mix - Supplement - 1,5 kg - doos

45.95 36.76
Subli Psyllium slobber - Supplement - 6 kg - Zak 20% Korting

Subli

Subli Psyllium slobber - Supplement - 6 kg - Zak

25.95 20.76
Subli Biotine mix - Supplement - 1 kg - doos 20% Korting

Subli

Subli Biotine mix - Supplement - 1 kg - doos

25.95 20.76
Subli Magnesium mix - Supplement - 1 kg - doos 20% Korting

Subli

Subli Magnesium mix - Supplement - 1 kg - doos

23.50 18.80

Subli muesli en snacks

Muesli is er in verschillende varianten. Zo is Muesli met kruiden een licht verteerbare voeding die je geeft als aanvulling op het dagelijks rantsoen. Subli Omnia is een muesli boordevol structuur en vezels die de darmwerking van paarden en pony’s kan ondersteunen. Het product is eenvoudig te mengen met water en kan direct gevoerd worden. Subli Slobber is een echte traktatie voor elk paard en pony. Deze lekkernij is ook handig om je paard medicijnen toe te dienen. Smikkels Paardensnacks zijn speciaal ontwikkeld om je paard op een gezonde manier te belonen. De Smikkels zijn verrijkt met vitaminen en verpakt in een handig emmertje. De snacks zijn er in de varianten kruiden, wortel, appel, appel/wortel en graanvrij.

Bekijk alle Subli muesli en snacks

Subli Muesli met kruiden - Sport/prestatie - 15 kg - Zak

Subli

Subli Muesli met kruiden - Sport/prestatie - 15 kg - Zak

18.95