Beeztees… daar word je blij van!

Wij zijn dus Beeztees. Een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor jouw huisdier. We hebben leuke accessoires en snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenmanden tot knaagdierspeelgoed en van krabpalen tot vogelhuisjes. We hebben voor ieder wat wils. Lekker in de buitenlucht stoeien met stevig speelgoed, spelen met een pluche knuffel of juist een uitdagende hersenkraker. We zijn precies zoals onze naam al doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk!

Create happy moments

Onze producten maken de dagelijkse momenten met jouw huisdier net weer een stukje leuker! Of je nu een nieuwe pup of kitten krijgt, je trouwe vriend wilt verrassen of samen erop uit wilt gaat. Bij ons vind je altijd wel een gezellig, leuk en handig product waarmee je jouw huisdier blij kunt maken! We richten ons op alle momenten die jij beleeft met je huisdier, vandaar onze slogan create happy moments. Want wij willen het beste uit alle momenten halen met jouw huisdier. We spelen hierop in met nieuwe innovaties, zoals de Cat Cubes! 

Beeztees Sofix - Hondenkussen - Bruin - 100 X 70 cm

Beeztees

Beeztees Sofix - Hondenkussen - Bruin - 100 X 70 cm

17.95
Beeztees Sumo Fit Mini - Hondenspeeltje - Rood - 4,5x4,5x11 cm 2e Halve Prijs

Beeztees

Beeztees Sumo Fit Mini - Hondenspeeltje - Rood - 4,5x4,5x11 cm

6.49
Beeztees Tennisbal No 6 aan Koord - Hondenspeeltje - 60 cm 2e Halve Prijs

Beeztees

Beeztees Tennisbal No 6 aan Koord - Hondenspeeltje - 60 cm

4.49
Beeztees Sumo Play Dental   - Hondenspeeltje - Groen - 9x9x12 cm 2e Halve Prijs

Beeztees

Beeztees Sumo Play Dental - Hondenspeeltje - Groen - 9x9x12 cm

11.99

Cat Cubes: een eigen huisje voor je kat

Dit concept is het eerste modulaire systeem dat zowel voor jou als je kat aantrekkelijk is. Dit nieuwe concept is een mix and match serie bestaande uit vier verschillende modules die allen voorzien in de behoeften van jouw kat: slapen, eten en drinken, spelen en krabben. Iedere module is voorzien van gaten, waardoor jouw kat alle vier de modules kan bereiken. De Cat Cubes kunnen op meerdere manieren worden neergezet, zodat je zelf kan kiezen hoe jij het mooi vindt. Door de verschillende kleuren kun je het bovendien ook nog aanpassen aan je eigen interieur. De Cat Cube Play is er in het grijs en wit, de Cat Cube Scratch is er in het grijs en mintgroen, De Cat Cube Sleep is er in het grijs en steenblauw en de Cat Cube Dinner is er in het grijs en petrol.Door het modulaire systeem en de verschillende trendkleuren kun je de opstelling gemakkelijk aanpassen aan jouw eigen voorkeur. Je kan zelf kiezen welke opstelling het beste past bij je interieur en deze naar eigen smaak opbouwen. De Cat Cube modules zijn per stuk verkrijgbaar.

BEEZTEES Baboo - Ligkussens & bedden - Pluche - Grijs - 48x37x18 cm

Beeztees

BEEZTEES Baboo - Ligkussens & bedden - Pluche - Grijs - 48x37x18 cm

14.99 10.00
Beeztees Rofra - Krabpaal - Stof - Groen Beige - 30 x 30 x 49 cm

Beeztees

Beeztees Rofra - Krabpaal - Stof - Groen Beige - 30 x 30 x 49 cm

13.50
Beeztees Kattenbakschep - Antraciet

Beeztees

Beeztees Kattenbakschep - Antraciet

1.99