Stiga

Stiga werd in 1934 opgericht in Zweden en heeft meer dan 80 jaar ervaring met vernieuwende producten voor de consument. Het doel van Stiga is om je meer te laten genieten van alles in en rond de tuin. Volgens de traditie en het veeleisende noordelijke klimaat, pakken alle producten van Stiga uit met een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties. 

Al bekend met de diverse assortimenten van Stiga? Ga dan direct naar je keuze:

Handmaaiers Heggenscharen
Accugrasmaaiers Trimmers
Elektrische grasmaaiers Bladblazers
Benzinegrasmaaiers Kettingzagen
Verticuteermachines Hakselaars
Bosmaaiers Veegmachines
Losse onderdelen Tuinfrees

Maak een gratis testrit 

Heb jij de accugrasmaaier van Stiga al ontdekt? Heb je een klantenpas? Dan kun je deze nu gratis testen op jouw eigen gazon, voordat je hem aanschaft.  Maak een afspraak bij een van onze medewerkers in de winkels. Heb je nog geen klantenpas? Haal hem dan gratis op in één van onze winkels. Dankzij de in hoogte verstelbare hendel en de grote wielen met profiel laat de Stiga SLM 3648 AE zich gemakkelijk voortduwen. De grasmaaier heeft een 48 volt 2,5 Ah Li-Ion accu en een opvangbak van 35 liter. Wil je het gras liever versnipperen tot bemesting, dan is ook dat mogelijk. De centrale maaihoogte instelling heeft 6 hoogtes tussen 25 en 75 millimeter. Dankzij de maaibreedte van 34 centimeter is de Combi 36 AE zeer geschikt voor tuinen tot 250 m².

Accutuinmachines

 Wil je snel aan de slag in je tuin zonder voorbereidingen of onderhoud te treffen? Dan is een accutuinmachine de perfecte oplossing. Met Stiga accutuinmachines geniet je van het gemak van een draadloze en onderhoudsvrije tuinmachine met beperkte trillingen en geluid. Je klikt de batterij eenvoudig vast en je bent klaar om te tuinieren. De batterij is aangepast op de wensen van jouw tuin. Je kunt kiezen uit een 24V, 48V of 80 VLi-Ion batterij. 

Accu's voor Stiga accutuinmachines

Accutuinmachines werken niet optimaal zonder een krachtige accu. Wil jij langdurig werken zonder bijladen? Bekijk dan ons accu-assortiment met diverse Lithium-Ion accu’s met verschillend vermogen en laders. 

STIGA BL 500e - Accu bladblazer (excl. accu en lader) - 55 m/s

Stiga

STIGA BL 500e - Accu bladblazer (excl. accu en lader) - 55 m/s

179.00
STIGA BL 500e Kit - Accu bladblazer (incl. accu en lader) - 55 m/s

Stiga

STIGA BL 500e Kit - Accu bladblazer (incl. accu en lader) - 55 m/s

249.00
STIGA GT500E - Accu-Grastrimmer (excl. accu en lader) - 30 cm

Stiga

STIGA GT500E - Accu-Grastrimmer (excl. accu en lader) - 30 cm

179.00
STIGA CS 122c - Elektrische kettingzaag - 40 cm

Stiga

STIGA CS 122c - Elektrische kettingzaag - 40 cm

129.00
STIGA MT500E Kit - Accu-multitool (incl. accu en lader) - 25 cm

Stiga

STIGA MT500E Kit - Accu-multitool (incl. accu en lader) - 25 cm

349.00

Accumaaiers

Met een Stiga accumaaier ervaar je de kracht van een traditionele grasmaaier gecombineerd met het gemak én comfort van een accumachine.

De accumaaiers zijn licht, krachtig en hebben geen uitstoot of snoer. Een bijkomend voordeel is de 48V of 80V Lithium-Ion batterij. Deze batterij is duurzaam én geschikt voor meerdere accutuinmachines. 

Gazonmaaiers

Een mooi en net gazon - weinig inspanningen. Grasmaaien zou een plezante klus moeten zijn. Stiga grasmaaiers zorgen hiervoor dankzij het beperkte geluid, goede ergonomie, anti-vibratiesysteem, Multiclip technologie en tal van andere eigenschappen.

Stiga Combi maaisysteem
Drie maaifuncties in één voor een perfect maairesultaat onder alle omstandigheden. Maai je het gazon regelmatig? Kies dan voor Multiclip mulching zonder opvangbak. Zo bespaar je tijd en geld. Met een mulchplug wordt de opvangtunnel afgesloten. De grassnippers circuleren in het maaidek, worden extra fijn verhakselt en dan terug tussen het gras verdeeld, waar ze snel verteren en natuurlijke voedingsstoffen afgeven. Hou je van een netjes opgeruimd gazon? Kies dan voor opvangen in de praktische opvangzak. Mag het maaisel blijven liggen? Dan is achteruitworp een uitstekende keuze. 

Stiga Collector 43 - Benzine grasmaaier - 700m2

Stiga

Stiga Collector 43 - Benzine grasmaaier - 700m2

299.00

Verticuteermachines

Voor een gezond gazon, moet de ondergrond goed verzorgd zijn. De verticuteermachines van Stiga verwijderen het mos en de viltlaag en beluchten de ondergrond om zo de groei van graskiemen te stimuleren. Een verjongingskuur van je grastapijt. Na verloop van tijd hoopt plantaardig materiaal zoals mos, grasafval en onkruid zich op. Dat moet bij voorkeur jaarlijks worden verwijderd. De bodem wordt ook compacter en moet worden belucht. Een gemotoriseerde Stiga verticuteermachine met opvangbak bespaart je heel wat inspanningen bij deze klus. Door te verticuteren en de grond te beluchten, kunnen licht, zuurstof, regenwater en voedingsstoffen opnieuw bij de graswortels en bodem om de groei van het gras te stimuleren.

Bekijk alle verticuteermachines van Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

149.00
Stiga SV 415E - Verticuteermachine - 38 cm

Stiga

Stiga SV 415E - Verticuteermachine - 38 cm

199.00

Trimmers en bosmaaiers

De perfecte afwerking rond je gazon met een Stiga trimmer. Kies het model dat aan al je eisen voldoet.

Bekijk alle trimmers en bosmaaiers van Stiga

Heggenscharen

Dubbelzijdig lasercut mes voor meer efficiëntie, twee draaibare handgrepen voor een comfortabel houding en efficiënte trillingsdempers voor optimaal gebruiksgemak.

Bekijk alle heggenscharen van Stiga

Overig assortiment

Multi-tool
Wil je een machine waar je meer dan één tuinklus mee kunt doen? Dan is een mult-tool de geschikte partner. Met krachtige 2-takt benzinemotor of veelzijdige 48V Li-Ion batterij. 

Tuinfrees
De Stiga tuinfrees of bakfrees is erg geschikt om de aarde om te woelen voor structuur en zuurstof in de grond. Met een krachtige motor voor frezen met minimale inspanningen.

Veegmachine
Praktisch in elk seizoen. Maak uw paden, terras en oprit vrij van sneeuw, bladeren, maaisel en ander vuil. Robuust, wendbaar en stevig voor efficiënt werken met minder inspanningen.

Bekijk al het overige assortiment van Stiga

Stiga SWS600G - Veegmachine -

Stiga

Stiga SWS600G - Veegmachine -

850.00