Gardena en Welkoop

Gardena is al sinds 1968 bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van tuingereedschap. Het Duitse bedrijf staat garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en vernieuwing. Gardena heeft vestigingen in meer dan 80 landen en de producten worden wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Precies om deze redenen heeft Welkoop de producten van Gardena in het assortiment.

Bekijk ook: Gardena slanghaspels | Gardena robotmaaiers | Gardena zwenksproeiers

Gardena robotmaaier

Je gazon bijhouden is best een klus. Soms groeit je grasmat als kool en dan kom je er lastig doorheen. De robotmaaier van Gardena maait wanneer jij wilt en op jouw ingestelde maaihoogte. Gardena heeft robotmaaiers voor een klein gazon, maar ook voor grote grasvelden. De maaier snoeit dagelijks en verspreidt het maaisel weer terug in het gras. Zo behoud je een voedingsrijke bodem. De grasmaaiers rijden in een willekeurig patroon, maar slaan geen centimeter over. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is met een hele goede reden. Deze manier van maaien zorgt dat er geen patronen of sporen in je gazon ontstaan. Welke route je robotmaaier ook kiest, hij keert altijd zelf terug naar het laadstation. Zodra je de eenvoudige installatie hebt voltooid, heb je er geen omkijken meer naar!

Gardena Sileno Robotmaaier

Zoals alle tuinapparaten zijn ook robotmaaiers niet de stilste. Gardena heeft nu een grote stap in de goede richting gemaakt met de Sileno. De helft van het geluidsniveau van andere robotmaaiers. Zo wordt je gazon onderhouden in stilte. De voordelen van de Sileno modellen houden niet op bij het lage geluidsniveau. Alle modellen zijn nu ook als smart-model verkrijgbaar. Kies je voor een smart robotmaaier, dan kan je deze opnemen in het Gardena smart-system. Dan bedien je bijna de hele tuin via de app. Je maakt dan eenvoudig een schema waarin je robotmaaier en sproei installatie elkaar afwisselen.

Gardena Sileno Life 1000 - Robotmaaier - 1000 m2

Gardena

Gardena Sileno Life 1000 - Robotmaaier - 1000 m2

1350.00
Gardena Sileno City 250 - Robotmaaier - 250 m2

Gardena

Gardena Sileno City 250 - Robotmaaier - 250 m2

789.00

Gardena sproeiers

Voor de grote en de kleine tuin heeft Gardena de geschikte tuinsproeiers. Zo is de Aquazoom zwenksproeier 250/1 perfect voor kleine, rechthoekige oppervlakten tussen de 25 en maar liefst 250m2. Kleine stukjes kan je makkelijk sproeien met het Gardena spuitpistool Classic. Dit opzetstuk heeft alles in huis, van harde straal tot fijne nevel voor de gevoelige planten.

Bekijk alle tuinsproeiers en spuiten


 

Gardena Tuinspuit Comfort - 20% Korting

Gardena

Gardena Tuinspuit Comfort -

9.95 7.96
Gardena Spuitpistool Classic - 20% Korting

Gardena

Gardena Spuitpistool Classic -

20.50 16.40

Gardena koppelingen en onderdelen 

Gardena biedt veel verschillende onderdelen en koppelstukken aan. Denk ook aan aansluitstukken voor aan de muur, of tussen tuinslangen in. Omdat er zoveel koppelingen zijn, weet je zeker dat je altijd optimaal gebruikmaakt van je Gardena-systeem. Of je nu twee tuinslangen aan elkaar wil klikken of altijd een lekvrije aansluiting aan je muur wil hebben. De Gardena koppelstukken zijn stevig, lekvrij en betrouwbaar.

Gardena Tuinslang

Een tuinslang is onmisbaar voor je tuin, zeker in de droge en warme maanden. De Gardena tuinslang is drukbestendig, beweegt makkelijk en heeft tot wel 30 jaar fabrieksgarantie. Je hebt er dus lang plezier van! De tuinslangen zijn gemaakt met een hoogwaardig weefsel, daardoor verdraait of knikt de tuinslang niet. Toch is de slang ook vormvast, je zal dus altijd een goede straal water hebben tijdens het sproeien. De Gardena koppeling zorgt dat je goed aan de buitenkraan gekoppeld zit. Met behulp van een broes, tuinspuit of zwenksproeier geef je al je planten gemakkelijk water.


Bekijk alle onderdelen en koppelingen

Gardena - Slangkoppeling -

Gardena

Gardena - Slangkoppeling -

4.65
Gardena - Aansluitstuk - 1/2'' -

Gardena

Gardena - Aansluitstuk - 1/2'' -

7.25

Gardena slanghaspel

Met behulp van een slanghaspel kan je makkelijk door je tuin lopen om te sproeien waar je wilt. Wil je in zowel je voortuin als je achtertuin alle kanten op kunnen, dan is een mobiele slangenwagen ideaal. Je kunt hier tot wel 50 meter tuinslang oprollen en de haspel neem je eenvoudig mee naar een andere plek in de tuin. Liever een vaste en stevige plek voor je tuinslang? De wandslanghouder van Gardena is hiervoor gemakkelijk in gebruik. Deze rolt je slang automatisch én netjes op. Geen knikken of knopen meer dus! Ook kan je veel kanten op met deze haspel, de wandhouder draait 180 graden.

Bekijk alle slangenwagens en wandslangboxen

GARDENA Wandslanghouder Compleet - Tuinslangen - 20 m

Gardena

GARDENA Wandslanghouder Compleet - Tuinslangen - 20 m

69.95
Gardena AquaRoll Set S - Slangenwagen - 20m

Gardena

Gardena AquaRoll Set S - Slangenwagen - 20m

59.50

Gardena combisystem

Alle tuingereedschap gebruiken op één steel. Dat kan met het Gardena combisystem. Met het gereedschap uit dit systeem kan je harken, vegen, graven, zagen, sneeuwschuiven en nog veel meer. Het combisystem heeft een muurvaste verbinding, meer dan 80 verschillende mogelijkheden en is makkelijk te gebruiken met alle accessoires.

Gardena snoeischaren

De snoeischaren en takkenscharen van Gardena zijn licht en robuust, maar presteren toch het best in de tuin van alle gereedschap. De geharde messen zijn voorzien van een antikleefcoating. Dat zaagt en snijdt gemakkelijk, maar houdt ook bomen en planten gezond. Ben je klaar met snoeien? Dan maak je ook eenvoudig de messen schoon, de coating zorgt namelijk ook voor roestbescherming.

De snoeischaren van Gardena zijn ergonomisch en makkelijk in gebruik voor iedereen. De handgrepen zijn af te stellen op de handgrootte van elke gebruiker. Ook hebben Gardena takkenscharen een overbrenging die het mogelijk maakt om veel kracht te zetten, zonder al te veel inspanning. Zijn de takken wat buiten je bereik, dan heeft Gardena ook telescopische takkenscharen. Dan kan je veel kracht zetten, ook als je er eigenlijk niet bij kunt.

Gardena heggenscharen

Of je nu een struik in een bepaalde vorm wil snoeien of je heg wil kortwieken, de heggenscharen van Gardena maken het een koud kunstje. De heggenscharen zijn verkrijgbaar met lange messen met een golfsnede of bijvoorbeeld een speciale vertanding. Ze kunnen alles aan, van grote oppervlakte tot kleine buxus. Ook kan je een heggenschaar kopen met een tandbeugeloverbrenging, daardoor hoef je weinig kracht te zetten en kan je toch dikke takken snoeien. Ook deze messen hebben de speciale antikleefcoating.

Gardena pomp

Een goede pomp in je tuin is van groot belang. Water verplaatsen kost behoorlijk wat kracht. Of je nu water wegpompt uit je tuin, water oppompt voor het sproeien of meer druk nodig hebt in je waterleiding. De compacte Gardena Besproeiingspomp 3000/4 is hier bijvoorbeeld een kei in. Het maakt de pomp niet uit wat voor water het is. Chloor, kraanwater, regenwater of vuil water: alles is mogelijk. De pompen van Gardena zijn compact, betrouwbaar, sterk en gemaakt volgens de hoogste veiligheidsnormen.
Gardena heeft een pomp voor elke klus:

Besproeiing
Voor het besproeien van je tuin met water uit een bron, waterput of regenton. Ook kan je met de besproeiingspomp de waterdruk uit de kraan verhogen. De Gardena besproeiingspomp 4000/5 heeft 2 uitgangen waarmee je 2 apparaten tegelijk kunt aansluiten. Ook heeft de pomp een voorzetfilter die vuil uit de pomp houdt.

Ontwateren
Voor het leegpompen van kelders, zwembaden, vijvers of bouwputten. De Gardena vuilwaterpomp Classic 7000/D werkt geruisloos en handmatig óf continu. Je kunt de pomp dus altijd aan laten staan, of zelf besluiten wanneer je wilt dat de pomp aan staat.

Huiswatervoorziening
Regel de toevoer van water voor gebruik in huis, bijvoorbeeld om water uit putten of stortbakken te pompen. Denk dan aan de overloop van wasmachines, spoeltoilet of irrigatiewater. De Gardena Dompelpomp met aquasensor kan zonder moeite water afpompen met deeltjes tot wel 5 mm groot. Het instellen van zowel de inschakel- als de uitschakelhoogte is mogelijk. De pomp is compact en daarmee geschikt voor krappe ruimtes.

Bekijk alle pompen

Gardena Classic 3000/4 - Beregeningspomp - Set - 3100 l/u

Gardena

Gardena Classic 3000/4 - Beregeningspomp - Set - 3100 l/u

165.00
Gardena Comfort 4000/5 - Beregeningspomp - 4000 l/u

Gardena

Gardena Comfort 4000/5 - Beregeningspomp - 4000 l/u

225.00

Gardena bladblazer

Bladeren vegen is verleden tijd dankzij de bladblazers van Gardena. Van tuinpad tot grasmat, je maakt ze eenvoudig weer netjes. De Gardena bladblazers (of zuigers) zijn elektrisch of zelfs voorzien van een accu. Door het gebruik van lichte materialen zijn de blazers toch makkelijk te dragen. Het ontwerp is ergonomisch, daarom kan je gemakkelijk langere tijd aan het werk in de tuin. De Gardena ErgoJet is een goed voorbeeld van een krachtige elektrische tuinblazer die ook bladeren kan opzuigen en versnipperen. De gewichtsverdeling van deze blazer is optimaal, wat er samen met de zachte handgreep voor zorgt dat bladblazen kinderspel is!