Størvik® werkkleding

Het beste uit jezelf halen? Steek jezelf in de werkkleding van Størvik®! Dit Nederlandse merk ontwerpt veilige, functionele en comfortabele kleding – precies wat je van goede werkkleding verwacht. Bij Welkoop vind je veel Storvik werkkleding: van winddichte jassen tot warme truien en stevige werkbroeken.

Størvik® professional workwear

Størvik® professional workwear is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Conel B.V. en is gevestigd in Zwolle. Het merk staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Hun kleding wordt daarom met veel oog voor comfort ontworpen in hun eigen hoofdkantoor in Zwolle. Vervolgens wordt de werkkleding gemaakt in China. De fabriek waarmee het bedrijf samenwerkt is BSCI gecertificeerd; BSCI is een initiatief van bedrijven die zich wereldwijd inzetten om de werkomstandigheden in de productieketen te verbeteren.

Bij Welkoop koop je van Størvik® werkkleding zoals:

  • (Werk)jassen
  • Softshells, vesten, bodywarmers
  • Truien, sweaters, overhemden
  • Werkbroeken
  • Korte broeken
  • Overalls
  • Petten
  • Kniebeschermers

Veiligheidsnormering Størvik® werkkleding

Met Størvik werkkleding weet je waar je op kunt rekenen tijdens je werk. Alle kleding is namelijk voorzien van een bepaalde veiligheidsnormering. Deze normering wordt aangegeven met een EN-nummer. Het betekent dat de werkkleding voldoet aan een bepaalde eigenschap.

  • Een eigenschap waar de kleding bijvoorbeeld aan kan voldoen, is wind- en waterdichtheid. Zulke Storvik werkkleding is goed te dragen tijdens natte of koude omstandigheden.

  • Ook is er werkkleding die voldoet aan de norm voor hoge zichtbaarheid. Zo hebben sommige Storvik jassen reflecterende details, waardoor ze zorgen voor extra veiligheid. Belangrijk voor werkkleding die je draagt in de bouw.

Storvik jassen

Storvik jassen zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er softshells met een warmhoudende voering die lekker soepel dragen (vaak zijn ze gemaakt van elastische materialen). Softshells zijn, net als de pilotenjacks van Storvik, waterafstotend en winddicht; ideaal om buiten te dragen als een winterjas nog niet echt nodig is, maar het wel te koud is voor alleen een sweater. Zoek je een jas die je nog beter droog houdt in de regen? Storvik heeft jassen met getapete naden: deze werkjassen zijn niet alleen winddicht, maar ook waterdicht.

Storvik bovenkleding

Naast jassen die je als toplaag draagt, heeft Storvik bovenkleding: truien, sweaters, vesten en overhemden. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat! Zoek je een dun laagje dat zacht en warm aanvoelt op de huid, kijk dan eens naar de werkoverhemden van geruwd katoen. Zoek je een warme onderlaag voor tijdens een koude werkdag buiten? Kijk dan eens naar de schipperstruien. Zo’n Storvik trui van 100% acryl zit nauwsluitend om je lichaam en heeft een lange col met rits. Rits je die dicht, dan blijft je nek lekker warm! Een Storvik trui die comfortabel draagt en er eigenlijk helemaal niet uitziet als een werktrui, is de sweater. Niet alleen ideaal voor tijdens je werk, maar ook om aan te doen in het weekend!

Storvik broeken

Storvik heeft korte en lange werkbroeken in het assortiment. Want of het nu zomer of winter is – het werk gaat onverminderd door. Een Storvik werkbroek is altijd functioneel. Zo heeft Storvik de korte broek – net als de lange werkbroek – voorzien van handige zakken en riemlussen. Perfect om wat handgereedschap bij je te dragen! Ga je voor een lange werkbroek, dan heb je de keuze uit verschillende stevige werkbroeken met drievoudig gestikte naden. Allemaal hebben ze kniezakken waar je een paar kniebeschermers in kunt schuiven.