Kjelvik

Kjelvik is een Scandinavisch kledingmerk met een ruim assortiment outdoorkleding. De collecties van Kjelvik worden ontwikkeld met modern design en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Kjelvik collectie

Kjelvik brengt 2 keer per jaar, in de zomer en winter, een nieuwe collectie uit. Bij het ontwerp van nieuwe kleding houdt Kjelvik altijd rekening met de strenge Scandinavische winters en de milde zomers. De kleding van dit Scandinavische merk wordt verkocht in 9 landen. En binnenkort verwacht Kjelvik dit aantal nog verder uit te breiden. De damesmaten gaan van 36 tot en met 48. Herenmaten zijn te koop in medium tot en met xxxl.

Kjelvik jassen

Kjelvik heeft een ruime collectie jassen voor alle weersomstandigheden. Bij het ontwerp van een Kjelvik jas houden de ontwerpers rekening met een aantal eigenschappen. Daarbij zijn wind-, waterdichtheid en het ademend vermogen heel belangrijk.

Een aparte categorie in het assortiment is de Kjelvik softshell. Deze lichte jassen zijn winddicht, waterafstotend en hebben een hoog ademend vermogen. De stretch kwaliteit zorgt voor een groot draagcomfort. Een softshell is door zijn functionaliteit het hele jaar te dragen en is hierdoor ook erg populair en een musthave voor je jassen collectie.

Kjelvik vesten

Het assortiment Kjelvik vesten bestaat uit diverse modellen in vele kleuren en gemaakt van verschillende kwaliteiten. De vesten zijn trendy en heerlijk comfortabel warm, geschikt om zowel binnen als buiten te dragen. Er zijn verschillende modellen in de collectie zodat er voor diverse draagmomenten voor iedereen wel een passend vest bij zit.

Om de artikelen een eigen uitstraling te geven wordt er gewerkt met verschillende materialen zoals fleece, katoen of een gebreide kwaliteiten. Er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking door prints en labelling toe te voegen. Omdat alles in kleurthema’s wordt ontwikkeld zijn de vesten goed te combineren met de andere kledingstukken uit de Kjelvik collectie