Veterinaire hondenvoeding

Wil jij ook het beste voor je trouwe viervoeter? Merk je dat de voeding die je nu geeft, niet helemaal aansluit op de wensen van je hond? Dan is het tijd om daar een stap in te maken. 

Veterinaire hondenvoeding

Wij verkopen bij Welkoop ook veterinaire voeding. Deze voeding is speciaal op de wensen van jouw huisdier gericht. Elk dier is verschillend: in grootte, leeftijd, behoeftes en medische indicaties. Deze verschillen moeten ook terug te zien zijn in de voeding die je jouw hond geeft. Lees hier meer over hoe je jouw huisdier de perfecte, aansluitende voeding geeft. 

Wat is dieetvoeding?

Dieetvoeding is speciale voeding die ontwikkeld is voor huisdieren met bepaalde gevoeligheden voor medische indicaties. Deze veterinaire voeding helpt je huisdier gezond te blijven. Je kan deze voeding bij Welkoop of bij jouw dierenwinkel kopen. 

Samenstelling

Dieetvoeding is nauwkeurig samengesteld door wetenschappers, dierenartsen en universiteiten. De voeding is doeltreffend en kan voor langdurige periodes gegeven worden aan je huisdier. De voeding is 100% natuurlijk. Heb jij een kieskeurig huisdier die alleen van brokjes houdt? Of juist alleen van geperste voeding? Geen zorgen, veterinaire voeding heeft het allebei.

Voordelen van dieetvoeding

Er hangen veel voordelen aan het gebruik van veterinaire voeding:

  • Hoge verteerbaarheid
  • Vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Veilig landurig te gebruiken
  • Sommige varianten zijn zelfs proefdiervrij
  • De varianten van Prins bevatten alleen natuurlijke antioxidanten
  • Lagere maagbelasting
  • Hoge acceptatie
  • Wetenschappelijk opgebouwd

Wanneer gebruik je dieetvoeding?

Veterinaire voeding gebruik je als je wilt helpen om je hond gezonder te maken. Heeft je hond last van onderstaande aandoeningen?

Dan is het verstandig om veterinaire voeding aan te schaffen om je hond een handje te helpen. De voeding helpt je huisdier gezonder te worden. 

Meer vinden bij Welkoop

Lijnen en halsbanden
Lijnen en halsbanden
Ligkussens en dekens
Ligkussens en dekens
Vlooien- en tekenmiddelen
Vlooien- en tekenmiddelen