Wandelsokken

Van een ommetje tot de vierdaagse, het is vanzelfsprekend dat je goede wandelschoenen nodig hebt. Maar dacht je van de sokken ín die fijne schoenen? Dit is waar wandelsokken in beeld komen: deze speciale sokken zijn stevig, slijtvast, ademend en naadloos. Hoe groter de afstand die je gaat lopen, hoe belangrijker het is om ook een paar goede wandelsokken te kopen. Bij Welkoop vind je wandelsokken voor dames en heren, in verschillende kleuren. Wandelse!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Goede wandelsokken kopen

Draag je normale sokken, dan kunnen je wandelschoenen nog zo fijn zijn – toch is de kans groot dat je na een lange wandeltocht met blaren opgescheept zit. In tegenstelling tot normale sokken, zijn wandelsokken speciaal ontworpen voor lange wandeltochten. Hieronder sommen we voor je op wat wandelsokken zo bijzonder maakt.

  • Comfortabel voetbed
    De wandelsokken van STAPP verhogen het comfort voor je voeten. De zolen zijn anatomisch gevormd. Dat betekent dat de linkersok specifiek voor je linkervoet is gemaakt en de rechtersok voor je rechtervoet. De zool van badstof is zacht en heeft een verhoogde hiel. Door de dikte van de onderkant, vangt de sok veel schokken op. Daardoor loop je zachter en wandel je langer zonder pijn in je voeten.

  • Betere vochtverdamping
    De Coolmax toevoeging in de sokken zorgen voor een betere vochtverdamping en droge voeten. Dit is belangrijk, want worden je voeten vochtig dan ontstaan er sneller blaren. Handig is dat je deze wandelsokken het hele jaar rond draagt. De dunne maar stevige wandelsokken zijn gemaakt van een dichtgeweven stof, daarom krijg je niet snel koude voeten. En in de zomer helpen ze je voeten droog te houden. Ideaal!

  • Naadloze wandelsokken
    De beste wandelsokken zijn zo ontworpen dat ze alle irritatie en wrijving voorkomen. De wandelsokken bij Welkoop zijn dan ook voorzien van een speciale, niet voelbare teennaad. Zo heb je tijdens het lopen geen harde randjes in de sok waar het kan gaan schuren. En dat betekent minder blaren! Daarnaast zijn de naadloze wandelsokken stevig geweven en vormvast, ze sluiten hierdoor goed om je voeten heen en zakken niet af.

Verzachtend
Wandelsokken maken de knellende punten in je schoenen wat zachter. Ook als je nieuwe wandelschoenen hebt: je kunt met stevige, naadloze wandelsokken direct op pad. En ook die schoenen met dat éne plekje waar je altijd een blaar krijgt kun je gewoon blijven dragen.

Wandelkleding
Wil je er lekker opuit gaan dit weekend? Een stuk wandelen of een stad verkennen? Ga goed voorbereid op pad. Naast wandelsokken vind je bij Welkoop alle vrijetijdskleding die je nodig hebt. Onze producten voor zowel dames als heren helpen jou genieten van elke kilometer die je aflegt. Zo hebben we wandelschoenen van hoge kwaliteit of een lekkere bodywarmer voor als het iets afkoelt. En verwacht je een flinke bui, dan zit je goed met een comfortabele softshelljack of waterdichte regenjas.