Inlegzolen

De hele dag zijn we bezig met rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar dat zorgt er wel voor dat we last van onze voeten krijgen. Onze voeten worden namelijk blootgesteld aan druk en schokken van buitenaf. En dat kan op termijn leiden tot voetproblemen. Bij Welkoop zijn we dat liever voor – met inlegzolen. Inlegzolen zorgen voor demping en stabilisatie, ze absorberen vocht en maskeren geurtjes. Ze zijn je steun en toeverlaat. Daarom hebben we een ruim aanbod aan inlegzolen, van de merken Neskrid of Bama. Bekijk hier al onze producten en ontdek welke zooltjes jou het beste passen! 

Let op: Sommige producten zijn alleen in de winkel af te halen!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Twee typen inlegzolen

Bij Welkoop hebben we twee typen inlegzolen in ons aanbod: platte inlegzolen en schuiminlegzolen. We leggen het verschil voor je uit.

Platte inlegzolen 

Platte inlegzolen absorberen vocht en laten de schoen ademen. Bovendien zorgen ze ervoor dat je voet stabiel blijft bij iedere stap. Of je nu werkschoenen of een wandelschoenen draagt, deze zooltjes passen overal gemakkelijk in. Ze bieden je net dat beetje extra, zonder dat de pasvorm te strak aanvoelt. 

Ben je op zoek naar platte inlegzooltjes? Probeer dan onze Bama inlegzool eens. Deze schoenzolen bieden je bescherming tegen kou en vocht. Daarnaast heeft de Bama inlegzool de volgende voordelen:

  • Hoge slijtvastheid
  • Vochtregulerend
  • Houdt warmte vast
  • Stevig in de schoen
  • Geschikt voor mensen met normale voeten

Schuiminlegzolen

Schuiminlegzolen laten – de naam zegt het al –  je voeten in het schuim wegzakken. Deze schoenzolen passen zich volledig aan je voeten aan. Hierdoor krijg je extra steun tijdens het werken, wandelen of sporten. Ze beschermen je gewrichten en voorkomen vermoeidheid als je lang wandelt of juist stilstaat. 

De beste inlegzolen voor werkschoenen

Heb jij tijdens het werken last van vermoeide en pijnlijke voeten? Dan moet je de Neskrid High Safety Inlegzolen hebben. Deze inlegzolen voor werkschoenen verminderen je voetklachten aanzienlijk. Je kunt QR-code op de verpakking scannen om te zien of deze inlegzooltjes gecertificeerd zijn voor jouw werkschoenen. Ze zijn namelijk te gebruiken in combinatie met ESD-schoeisel. Heb je een hoge voetboog? Dan bieden deze inlegzolen jou de optimale ondersteuning. 

Inlegzolen kopen bij Welkoop

Inlegzolen kopen doe je gewoon bij Welkoop. Je kunt de meeste modellen eenvoudig online bestellen via onze webshop. Heb je € 40,- aan producten in het winkelmandje? Dan betalen wij je verzendkosten. 

Heb je je oog laten vallen op een model dat alleen af te halen is? Of ben je op zoek naar meer informatie over inlegzolen? Kom dan eens langs in één van onze vele winkels. Onze specialisten staan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Welkoop. Weet wat te doen.