Spelen met je puppy

Puppy’s zitten boordevol energie, maar mogen nog geen lange wandelingen maken. Zorg daarom voor (meer dan) voldoende speelgoed. Naast dat jouw puppy door te spelen zijn energie kwijt kan, bouwen jullie aan een ijzersterke vriendschap voor het leven.

Er is van allerlei soorten speelgoed te vinden in dierenwinkels. Denk maar aan braingames, knuffeltjes, kauwspeelgoed of natuurlijk trekspelletjes. Ieder met hun eigen voordelen. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet.

Zoek en vind, haal de kleine onderzoeker in je pup naar boven! Een snuffelmat of -bal is de ideale manier om je pup op spelenderwijze uit te dagen. Verstop wat snoepjes tussen de slierten en laat het spel beginnen!

Scherpe tandjes

Puppy’s zijn voorzien van een geweldige set aan scherpe tandjes, waarmee ze het liefst op van alles en nog wat kauwen. Kauwspeelgoed is dus van groot belang. Deze speeltjes verzorgen het tandvlees en de tandjes van je pup. Vanaf ongeveer 3 maanden gaat je puppy zijn tandjes wisselen, dit kan nogal wat last geven. Een bijtring geeft verkoeling en verzacht het vervelende gevoel.

Knuffelen!

Jij overlaadt je puppy vast een zeker met honderden knuffels en heel veel liefde. Maar knuffels heb je nou eenmaal nooit genoeg. Knuffelbotten, -lapjes, -kussens en xxl knuffels mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw speelgoed collectie.