Voor in de agrarische sector

Voor iedereen die werkt in de agrarische sector, bos- en tuinbouw of als hovenier, is goede werkkleding natuurlijk heel belangrijk. De kleding beschermt je tegen wind, regen, kou en bijvoorbeeld de risico’s van het werken met tuinmachines. 

Overall en werkbroeken

Dat begint bij een goede overall die je kleding beschermt tegen vuil. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Van een simpele Amerikaanse overall tot antistatische overalls die je ook beschermen tegen chemicaliën en metaalspatten. Voor de tuin- en bosbouw hebben we een ruim assortiment werkbroeken en zaagbroeken. Bij het ontwerp van al onze werkkleding is goed nagedacht over functionaliteit en comfort. Want de kleding moet niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel. Bekijk alle werkbroeken of overalls.

Klompen en laarzen

Goede SB-gecertificeerde klompen beschermen je voeten tegen vallende voorwerpen, beknelling of vee dat per ongeluk op je voet gaat staan. Het is ook belangrijk dat schoeisel bestand is tegen olie, vet, chemicaliën en andere stoffen. De Actifort- en Purofort-laarzen van Dunlop zijn daarvoor ideaal. Deze laarzen zijn slijtvast en bestand tegen veel verschillende stoffen. Werk je regelmatig met een bosmaaier of kettingzaag? Koop dan zogenaamde zaaglaarzen. Let goed op de specificaties van de schoenen. Lees meer over klompen, werkschoenen of laarzen.

Risico’s agrarische sector

Agrarische bedrijven zijn vaak familiebedrijven. Dit zorgt natuurlijk voor extra risico’s. Zorg daarom dat iedereen op en rond het bedrijf zo goed mogelijk beschermd is. Ook voor kinderen hebben we goede SB-gecertificeerde klompen.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.