Voor in de bouw

Ieder jaar vinden veel ongevallen plaats in de bouw. Dit varieert van klein letsel tot zeer ernstige ongelukken. Daarom stellen de overheid en werkgevers stellen steeds strengere eisen aan jouw persoonlijke veiligheid. We hebben een ruim aanbod gecertificeerde werkkleding voor alle professionals in de bouw. Maar natuurlijk ook voor de doe-het-zelver. Want ook als klusser moet je goed op je eigen veiligheid letten.

Risico’s in de bouw

Vallende voorwerpen veroorzaken maar liefst 13% van de ongelukken. Daarom is een helm heel belangrijk. En denk ook aan goede signaalkleding. Want goede zichtbaarheid verkleint de kans op ongevallen. Onze signaalkleding is ook goedgekeurd door Rijkswaterstaat.

Beschermingsmiddelen

Alleen een helm is niet voldoende. Ook je ogen, oren, handen en gezicht moet je goed beschermen. Zeker in de bouw. Dus besteed voldoende aandacht aan je persoonlijke veiligheid. Hier lees je meer over beschermingsmiddelen.

Werkschoenen

In de bouw ben je verplicht om een goed paar S3 gecertificeerde werkschoenen te dragen. Deze moeten je voeten niet alleen beschermen, maar ook comfortabel zitten. Let daarom goed op de pasvorm. Hier lees je meer over werkschoenen.

Werkbroeken

Een werkbroek moet prettig zitten en tegen een stootje kunnen. Daarom hebben veel van onze werkbroeken Cordura® verstevigingen op de kniestukken en driedubbel gestikte naden. Kijk ook goed naar de hoeveelheid zakken in een werkbroek. Want niets is zo vervelend als een werkbroek waar je geen gereedschap in kunt opbergen. Bekijk al onze werkbroeken.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.