Soorten zwembaden

Een zwembad in de tuin is fantastisch. Het creëert een vakantiegevoel dicht bij huis. Ze zijn bij Welkoop te koop in allerlei soorten en maten, voor veel waterpret in elke tuin. Van opblaasbadje tot luxe frame pool.

Soorten en maten

Zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Bedenk daarom goed waarvoor je het zwembad gebruikt, voordat je een keuze maakt. Puur ter ontspanning of om aan je conditie te werken? De keuze hangt ook af van de grootte van je tuin en wat je mooi vindt. Houd daar rekening mee bij het kiezen van de vorm en afmeting.

Waterpret in elke tuin

Opblaasbare zwembaden bezorgen het hele gezin veel zwemplezier. Ze zijn eenvoudig te monteren en na de zomer weer snel en gemakkelijk opgeborgen. Deze zwembaden brengen de luxe van een privé zwembad binnen handbereik. Daarnaast zijn er frame pool zwembaden. Ideaal om een langere tijd te laten staan in de tuin en gedurende het gehele seizoen van elk warm moment optimaal te kunnen genieten (en afkoelen!)

Metaalfolie zwembad

​Een metaalfolie zwembad bestaat uit een zeer sterk metalen frame en zijwanden van stevig folie. Het zwembad wordt standaard geleverd met een solide pomp en filterinstallatie. Plaats het zwembad op een vlakke ondergrond of graaf het in. Je zet het zwembad makkelijk zelf in elkaar.

Betaalbare luxe

Op warme zomerdagen altijd verkoeling bij de hand. Een privé-zwembad in de tuin is een heerlijke en betaalbare luxe. Investeren in een zwembad is zeker het overwegen waard, een zwembad betekent een flinke waardevermeerdering van je woning. Geniet volop van de waterpret.

Uitgelichte artikelen


Interline Chloortablet - 1 kg

Interline

Interline Chloortablet - 1 kg

27.95
Intex Zwembadpomp - Filterpomp - 2271 liter/uur - 12V

Intex

Intex Zwembadpomp - Filterpomp - 2271 liter/uur - 12V

69.95
Interline Mini - Starterspakket - 2,1 kg

Interline

Interline Mini - Starterspakket - 2,1 kg

39.95
EXIT Stone Frame Pool - Zwembad - Grijs - 300x200x65cm - Rechthoekig

Exit

EXIT Stone Frame Pool - Zwembad - Grijs - 300x200x65cm - Rechthoekig

269.00