Hondenbenches & transport

Het vervoeren van je hond kan in een nylon hondenbench of draadkooi, maar Welkoop verkoopt ook speciale gordels voor honden in de auto. Met een autogordel kan je hond gewoon gezellig op de achterbank of zelfs in de bijrijdersstoel zitten. Om je auto een beetje netjes te houden kun je een autodeken op je bekleding leggen. Zo komen de haren van je hond op de deken en niet op je bekleding.

Bekijk ook: Autogordels voor honden | Hondentuigen | Autodekens hond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenbench kopen

Sommige honden zijn dol op een ritje in de auto. Koppie uit het raam, tong uit de bek en genieten maar! Toch is het wel prettig als je hond veilig mee kan reizen in de auto. Naast een hondengordel is een stevige hondenbench voor in de auto daarom een flinke aanrader. Dan weet je zeker dat je hond veilig is bij een noodstop of zelfs een ongeluk. Je zit tenslotte zelf ook goed ingesnoerd! Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je de hond meenemen op de fiets? Koop dan een fietsmand voor je hond.

Naast de auto, is een hondenbench voor thuis ook geen slecht idee. Een hond heeft graag een veilig eigen plekje en waarom zou je daarvoor geen hondenbench kopen? Hangt je normaal zo lieve viervoeter de beest uit als je niet thuis bent? Dan kan je eventuele schade goed beperken met een grote hondenbench. Twijfel je nog of de perfecte hondenbench er voor jou en je hond bij zit? Bij Welkoop hebben we een groot aanbod met allerlei benches voor elke gelegenheid:

  • Op de fiets
    Wandel je graag ergens in de buurt, maar is erheen lopen net te ver? Dan is een mand of bench voor achterop de fiets een goede uitkomst. Zo neem je je hond overal eenvoudig mee naartoe.
  • In de auto
    Van een opvouwbare hondenbench tot aluminium en van enkele kleine bench tot een dubbele grote. Er is voor elk formaat hond een geschikte optie bij Welkoop. Denk bijvoorbeeld aan een bench met een crash-bag. Daarmee heeft je hond ook een zachte landing bij een noodstop.
  • Reisbench
    Bij Welkoop hebben we een hondenreisbench voor meer gelegenheden. Zelfs ontworpen als een soort draagtas, dan kan je hond eenvoudig mee de hort op! Natuurlijk zijn deze hondenbenches niet geschikt voor de wat grotere rassen, tenzij je van flink tillen houdt natuurlijk.

Bij Welkoop weten we alles over honden. Naast benches bieden we je ook ondersteuning bij verzorging, spelen en voeding. We hebben alles voor je trouwe viervoeter hier verzameld.