Hondenspeeltjes

Beweging is belangrijk voor de gezondheid van je hond. Met een speeltje of spelletje wordt bewegen een leuke bezigheid. Leer je hond apporteren, zoeken of speel een trek- of trainingsspel. Koop hiervoor wel een echt hondenspeeltje. Een echt hondenspeeltje kunnen honden niet zomaar kapot kauwen en inslikken. Een stok is bijvoorbeeld heel leuk, maar splintert en kan in het keelgat van je hond schieten. Let er ook op dat je een speeltje kiest dat past bij je hond. Een klein speeltje voor een grote hond veroorzaakt inslikgevaar. Een groot speeltje past niet tussen de kaken van een kleine hond. Bij Welkoop vind je het perfecte speeltje voor elke hond en elk spel.

Populair: Puppyspeelgoed | Beeztees hondenspeeltjes | Groene Hondenspeeltjes

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenspeeltjes kopen

Spelen met je hond is een feest! Gelukkig zijn de meeste viervoeters eenvoudig te vermaken met een hondenspeeltje. Gooien met een stok of een tennisbal is al zo leuk. Eindeloos op en neer rennen en, als het even kan, de bal of stok niet willen loslaten. Het is wel zo fijn als het speelgoed jullie een beetje kan bijbenen. Je kunt je hond op meer manieren uitdagen. Achter ballen en stokken aanrennen is ook niet altijd mogelijk! Daarom hebben we bij Welkoop een grote hoeveelheid sterk en stevig speelgoed voor honden. We hebben verschillende soorten voor binnen, buiten en zelfs waterspeelgoed. Dat zetten we graag even voor je op een rij;

 • Knuffels & kauwspeelgoed
  Honden zijn gek op stoeien en kauwen. Het hoort er helemaal bij en spreekt tot het instinct van je hond. Als hij of zij een prooi te pakken heeft, dan is loslaten er niet meer bij. Flink speels grommen en touwtrekken is een feestje! Je zult het niet makkelijk krijgen tegen je fanatieke viervoeter, maar het is wel heel leuk om te doen. Je kunt kiezen uit talloze soorten hondenspeeltjes: van kauwspeelgoed tot knuffels, ook voor je puppy!
 • Ballen & apporteren
  Het is heerlijk als je hond een beetje energie kwijt kan. Je hond laten apporteren is daarvoor een goed idee. We hebben een grote verzameling ballen en ander speelgoed voor honden die je makkelijk kunt gooien. We hopen dat je een beetje van gooien houdt, want met deze hondenspeeltjes gaat het je hond nooit vervelen!
 • Gebitspeeltje
  Spelen hoeft niet alleen maar leuk te zijn. Een hondenspeeltje kan je hond ook helpen! Een sterk en schoon gebit kan je stimuleren met gebitspeelgoed. Je hond kan door met jou te spelen en door zelf lekker te kluiven zijn tanden mooi schoon houden.
 • Denkspel
  Een potje schaken hoef je niet te proberen, maar voor je hond hebben we ook hondenspeeltjes met een mentale uitdagingen in huis. Denkspellen voor je hond zijn leuk! Verstop bijvoorbeeld een snoepje in een puzzelbal. Dan moet je gretige viervoeter nog eens werken voor wat lekkers.

We weten bij Welkoop alles over je hond. Hondenspeeltjes voor volwassen honden en speelgoed voor je puppy tot sporten met je hond en van hondenvoer tot medicijnen. Lees alles op onze pagina over honden!