Hondenvoer

De juiste hondenvoeding is belangrijk voor de gezondheid en vitaliteit van je hond. Elke voeding heeft een eigen doelgroep. Zo speelt de grootte en leeftijd van je hond een rol in de keuze voor voeding, maar ook de gevoeligheid en smaak van je hond is van belang. Welkoop verkoopt hondenvoer voor vrijwel elke hond; grote en kleine honden, gevoelige honden, oude en jonge honden en zelfs voor specifieke rassen. Je hond kan kiezen voor bijvoorbeeld de smaak lam, kip, vis of rund, maar heeft ook keuze in de vorm van de voeding. Welkoop heeft droog hondenvoer, zoals geperste of krokante brokken, en nat hondenvoer, zoals paté, een stoofpotje of vers vlees. Welkoop heeft producten van merken als KennerRoyal Canin en Prins in het assortiment. 

Populaire keuzes: Hondenbrokken | Prins hondenvoer | Eukanuba hondenvoer

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenvoer kopen

Je hond is je beste vriend en je wilt dan ook het beste voor jouw trouwe viervoeter. Maar iedere hond is anders en heeft dus ook andere behoeften. Welk hondenvoer is bijvoorbeeld het lekkerste? Welke shampoo is het beste? Waar speelt hij het liefste mee? Koop ik een mand of toch een ligkussen? Dat ligt eraan wat voor een hond je hebt. Heb je een puppy of juist een oudere hond? Wat voor ras is het? Is je hond allergisch voor iets? Bij Welkoop hebben we voor iedere hond in ieder geval wat wils.

Hondenvoer kiezen is niet zo eenvoudig! Elk baasje weet dat een hond nogal kieskeurig kan zijn en dat goede voeding veel verschil kan maken. Zo heeft een hond meer energie als hij goed eet, maar zal ook de vacht glanzen en minder stinken afhankelijk van het voer. Het beste hondenvoer kies je natuurlijk zelf uit, maar je viervoeter heeft altijd het laatste woord. Of het nu droogvoer of natvoer is; je kunt je keuzes in elk geval maken op basis van een aantal categorieën:

 • Merk
  Misschien eet je hond al jaren hetzelfde merk. Denk bijvoorbeeld aan de grote namen, zoals Eukanuba of Royal Canin. Als het merk van pup af aan goed bevalt, dan weet je dat je bij de vertrouwde naam kunt blijven.
 • Smaak
  Van schrokop tot fijnproever, voor je hond is er keuze genoeg! Veel honden zijn dol op de smaak van lam of kip, maar mocht je maatje wat afwisseling zoeken dan is zalm, kalkoen of gevogelte natuurlijk ook wel eens lekker.
 • Grote of kleine
  Er wordt voer gemaakt voor honden van alle leeftijden, maar ook voor honden van alle formaten! Van chihuahua tot Sint Bernard, de voeding loopt flink uiteen. De kwaliteit staat vaak voorop, maar ook de inhoud telt mee. Zo’n grote zak voer is best handig. Dus bedenk goed; heeft je kleine hond een grote eetlust, of je grote hond een héle grote eetlust?
 • Soort voer
  Naast smaak kan je ook nog kiezen voor een bepaalde vorm. Je kunt natuurlijk droogvoer kiezen in de vorm van hondenbrokken, maar ook natvoer heeft zo zijn voordelen! Vaak is alleen maar droogvoer niet goed en heeft je hond wat afwisseling nodig. Misschien wordt het zelfs wel tijd voor vers vlees. Misschien een leuk idee voor dierendag?

Je trouwe viervoeter gezond houden is nog niet zo eenvoudig, maar zoals zo vaak begint het met goede voeding. Laat je hond lekker knagen en slobberen met het hondenvoer van Welkoop! Wil je nog meer? Ga lekker spelen met je hond, of zoek een lekker nieuw bed voor hem of haar uit!

Lees alles over je hond.