Natvoer hond

Nat hondenvoer. Elke hond vindt het heerlijk! Natvoer is smeuïg en geurig. En het mooie: het kan een complete maaltijd zijn. Je zet met natvoer je hond dus niet alleen wat lekkers voor, maar ook iets voedzaams. Bij Welkoop koop je natvoer voor honden van bekende merken zoals Royal Canin, Jarco, VITALstyle, Bonzo, Farm food, Pedigree, Renske, Prins en Smolke.

Bekijk ook: Royal Canin natvoer | Adult natvoer | Droogvoer hond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom natvoer voor mijn hond?

Natvoer is een smeuïge hondenmaaltijd. Het bestaat voor het grootste deel uit water. Heel anders dan brokken (droogvoer) dus. Het is vacuüm verpakt in porties – in blik of zak. En honden smullen ervan. Niet verwonderlijk, met smaken zoals kip, lam, rund, pens, wild, zalm, eend en kalkoen.

Omdat het hondenvoer nat is, eet het makkelijk weg. Ook zit er veel geur aan. Dit maakt natvoer ideaal voor honden met gebitsproblemen en honden die wat meer vocht binnen moeten krijgen. En ook kieskeurige eters zullen een maaltje nat hondenvoer niét kunnen weerstaan.

Blikvoer voor je hond als complete maaltijd

Blikvoer geef je je hond als hoofdmaaltijd óf als welkome afwisseling op de brokjes. Door de samenstelling vormen de meeste soorten een complete maaltijd. Zet je het je hond elke dag voor? Houd dan goed in de gaten dat je je hond genoeg voert. Want juist door het hoge vochtgehalte, hebben honden er meer van nodig in vergelijking met hondenbrokken om aan hun energiebehoefte te komen.

Bij nat hondenvoer is het belangrijk dat je hond zijn maaltijd meteen opeet. Blijft er nog een restje over in de voerbak, dan kun je dit niet de hele dag laten staan. Natvoer bederft snel. Ook is het zo dat je het hondenvoer in blik of zak, eenmaal geopend, slechts enkele dagen in de koelkast kunt bewaren. Hoelang precies, staat op de verpakking.

Tip! Je hond belonen met natvoer? Prins heeft hier een handige tube voor bedacht: de Train & Care beloningscrème. Deze crème is rijk aan verse zalm en bevat geen granen. Hartstikke lekker en gezond. En hartstikke handig voor onderweg of tijdens de hondentraining!

Wat is het beste natvoer voor mijn hond?

Natvoer is er in verschillende soorten. Wat het beste natvoer is voor jouw hond, hangt van verschillende dingen af. Bijvoorbeeld van de leeftijd van je hond. Er is blikvoer voor pups, junioren, volwassen honden en senioren. Ook kun je kijken naar het hondenras. Of de gezondheid. Zo heeft Royal Canin natvoer voor de hond die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij de spijsvertering, vacht, een gezond gewicht, de urinewegen en meer. En ook VITALstyle heeft dieetvoer in blik dat is ontwikkeld voor honden met gezondheidsproblemen. Maar welk blikvoer je uiteindelijk ook kiest – bij Welkoop ga je altijd voor goed natvoer waar je hond zéker van smult!

Tip! Ga je op pad? Heb je geen koeling in de buurt? Farm Food heeft vers-vleesvoeding die houdbaar is buiten de koeling! En overweeg ook eens om je hond vers vlees te voeren. Om te weten welke voordelen dit heeft, lees je ons advies over vers vlees.