Grizzly Grills logo

Grizzly Grills

Wil je buiten koken? Avontuurlijk genieten van vrijheid en pure smaken? Dan zit je met Grizzly Grills goed. Dit merk heeft alles om je eigen ‘buitenkeuken’ in te richten. Van kamado barbecue tot houtskool. En van pizzastenen voor homemade pizza’s tot vleesklauwen om pulled pork uit elkaar te trekken. Je vindt het bij Welkoop; in onze webshop en winkels hebben we alles van Grizzly Grills voor jouw bbq avontuur. Waarom ook wij dol zijn op bbq’s en buiten koken? Omdat het de ultieme manier is van genieten in de tuin!

Avontuurlijk genieten met Grizzly Grills

Grizzly Grills is een merk van 200° Fahrenheit, fabrikant van meerdere bbq-merken. Bij dit bedrijf weten ze dus alles van hoogwaardig barbecueën. Outdoor cooking is hun passie! De beste manier van barbecueën als het aan 200° Fahrenheit ligt? Dat is barbecueën met de kamado; een barbecue van keramisch materiaal. Niet meer dan logisch dat je dan ook precies deze barbecue van het merk Grizzly Grills kunt kopen, natuurlijk mét alle essentiële accessoires die je voor buiten koken nodig hebt. 

Bij de producten van Grizzly Grills staan design, gebruiksgemak en kwaliteit voorop. Zo is de Grizzly Grill kamado barbecue gemaakt van hoogwaardig keramiek, roestvrij poeder coated staal, gietijzer, hardhout en porselein coated roosters. Duurzame materialen, want de natuur is Grizzly Grills lief. 

Bij Welkoop hebben we van Grizzly Grills:

 • kamado barbecue
 • houtskool
 • aanstekers (one minute lighters)
 • pizzastenen, roosters, grillplaten, gietijzer
 • bbq accessoires (zoals tangen, vleesklauwen, marinade injectors)
 • barbecue-onderstellen
 • regenhoezen
Grizzly Grills bbq: Kamado Large

Grizzly Grills bbq: Kamado Large

De kamado is een barbecue van keramisch materiaal; Grizzly Grills vindt het de beste bbq die er is. Met een kamado kun je namelijk heel goed de warmte beheersen. Deze bbq heeft een deksel. Moet de barbecue warmer worden? Dan laat je simpelweg meer lucht naar binnen. Naast deze warmtebeheersing biedt de kamado een hele goede isolatie: warmte blijft goed behouden. En de temperatuur lees je af op het metertje. Dit alles maakt het eenvoudig om gerechten tot in perfectie klaar te maken. 

Houd je van de pure smaak van een houtskoolvuur? Dan is de Grizzly Grills Kamado Large de uitgelezen barbecue voor jou. 

 • hoogwaardig keramiek (cordieriet) met tien jaar garantie
 • ingebouwde chipfeeder (makkelijk houtsnippers toevoegen voor nog meer rooksmaak)
 • verrijdbaar onderstel
 • twee hardhouten inklapbare zijtafels
 • aspook
 • houtkoolsmandje
 • deelbare platesetter en deelbaar RVS rooster (nog meer mogelijkheden bij het grillen) 

Met de Kamado Large kun je grillen, roken en bakken. Dus, wat staat er morgen op het menu? Een verse pizza, langzaam gegaarde zalm of pulled pork? 

Tip! Twijfel je nog tussen verschillende barbecues? Lees ons advies over de soorten barbecues.

Accessoires voor je bbq

Accessoires voor je bbq

Elk Grizzly Grills avontuur start met houtskool. Maar niet zomaar houtskool! Om een robuust aroma te krijgen, heeft Grizzly Grills een eigen houtskool in het assortiment. Deze bestaat uit middelgrote en grote stukken eikenhout. Hiermee heb je een lange brandduur, gegarandeerd!

Om het Grizzly houtskool aan te steken hoef je je vingers niet te branden aan aanmaakblokjes en lucifers. Het merk heeft namelijk wat veel handigers: de One Minute Lighter. Met deze supersonische aansteker heb je je bbq binnen één minuut warm en kan het vlees er meteen op!

De One Minute Lighter is een veilige manier van aansteken – én een manier die helemaal past in ons bezige leven.

Nu de bbq binnen no-time op temperatuur is, kun je gaan slowcooken of bakken. Met de verschillende roosters, pizzastenen en grillplaten heb jij de touwtjes in handen. En is het vlees klaar? Met de Grizzly Grills vleesklauwen scheur je het als een echte beer in stukken. Ook maak je met deze klauwen eenvoudig hapklare porties pulled pork of pulled chicken – bijvoorbeeld voor op je broodje! 

En is je geliefde barbecue afgekoeld en schoon? Bescherm hem dan tegen weer en wind met een regenhoes. Bij Welkoop vind je ze voor de Grizzly Grill Compact en Large.