Rodi logo

Rodi

Zet je je hond graag een vleesmaaltijd voor? Wil je hem eens écht belonen? Dan weet jouw hond wel welk merk je moet hebben: Rodi. Dit merk maakt vleesmaaltijden, waaronder Rodi worst. Deze worst voor je hond zit vol vlees en heeft een stevige structuur. Honden zijn er gek op, zegt Rodi!

Rodi hondenvoer

Rodi is een Hollands merk, opgericht in 1967. Al meteen vanaf dat moment brachten ze hun rauwe vlees voedingen voor honden op de markt. En nog altijd maakt Rodi dit vlees volgens origineel recept. Eerlijk en gezond vindt het merk belangrijk en daarom gebruikt Rodi voor hun hondenvoer alleen hoogwaardige ingrediënten. In de jaren zeventig voegde Rodi voor honden ook worst toe aan het assortiment. De worsten van Rodi werden al snel een begrip bij hondenliefhebbers; ze doen het goed als complete maaltijd, beloning én zijn te gebruiken bij training. 

Bij Welkoop hebben we de Rodi worst in verschillende soorten. Zo hebben we voor je hond worst met kip, rund of lam. En heb je ook een kat? Die mag je gerust laten meesnoepen; de worsten van Rodi kun je ook aan katten voeren!

Rodi hondenvoer

Rodi worst

Rodi worsten bevatten minimaal 75% vlees en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, antioxidanten of toegevoegde suikers. Dankzij het stomen in de verpakking is de rauwe voeding smakelijk en gezond.

Dit productieproces heeft ook als voordeel dat de worsten (ongeopend) buiten de koelkast te bewaren zijn.

Dat is heel handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat: de worsten vormen dan een ideale, complete (vakantie)maaltijd voor je hond.

De smakelijke worsten zijn hiernaast ook perfect om je hond mee te belonen. Door de stevige structuur kun je ze goed snijden en dus stukjes geven als belonings- of trainingssnack.

Rodi vlees
Rodi brokken

Waarom Rodi

  • Vol vlees (minimaal 75%)
  • Eén dierlijke eiwitbron, en dus geschikt als eliminatiedieet (voor het opsporen van een voedselallergie)
  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Ideaal voor kieskeurige eters
  • Buiten de koelkast te bewaren (mits ongeopend)
  • Stevige structuur, goed te snijden
  • Complete maaltijd of hondensnack 

Tip! Door de stevige structuur én de heerlijke smaak van Rodi worst, kun je dit vlees heel goed gebruiken om je hond medicijnen toe te dienen.

Denk aan ontwormingstabletten. Simpelweg een stukje afsnijden, tabletje verstoppen en hap, slok – weg!

Worst als traktatie

Bij Welkoop hebben we diverse vleesmaaltijden. Vaak is vers vlees diepgevroren en kun je het daarom alleen afhalen in een Welkoop-winkel. De worsten van Rodi zijn niet ingevroren en bezorgen we wel thuis. Je kunt ze voeren als complete vleesmaaltijd, maar vallen bij Welkoop onder de categorie hondensnacks. Voer deze worst bijvoorbeeld als traktatie ter afwisseling op de dagelijkse brokken. Bijvoorbeeld op dierendag, tijdens kerst of als je hond jarig is. Je hond zal smullen en zijn voerbak grondig schoonlikken!