Bosta

Water geven is essentieel in elke tuin. Maar wat je ook gaat bewateren – niets is zo vervelend als een lekkende slang of kraan. Op deze manier kun je waterdruk verliezen, en ook mors je kostbaar water! Met Bosta zijn niet-efficiënte sproeiinstallaties verleden tijd. Dit merk maakt solide, betrouwbare onderdelen die zorgen voor betrouwbare koppelingen. Voor een waterdicht bewateringssysteem!

Bosta: specialist in watertechnologie

De kernkracht van het merk Bosta? Dat is watertechnologie! Dit bedrijf, specialist in watertechnologie, levert alles wat je maar kan bedenken op het gebied van metalen en kunststof onderdelen voor leidingsystemen. Of dat nu een watersysteem is voor de landbouw, veehouderij, zwembaden – of jouw tuin! Zo brengt Bosta het water in jouw tuin tot leven met een assortiment aan (druppel)slangen, sproeiers, timers, koppelingen, pompen en meer.

Let op: de onderdelen van Bosta zijn soms alleen af te halen in een Welkoop-winkel. Natuurlijk kun je jouw Bosta koppeling of klem wel online bestellen, waarna het in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt voor je klaarligt.

Tuin bewateren

Bij Welkoop vind je alles wat je nodig hebt om je tuin te bewateren. Want elke tuin heeft van tijd tot tijd een flinke portie water nodig! Door op tijd te sproeien voorkom je in droge zomers dat je planten en gazon verdorren. Maar ook is sproeien verstandig wanneer je bijvoorbeeld kalk of gazonmest hebt gestrooid: door het water dringen de voedingssstoffen beter door in de bodem.

Bij Welkoop vind je handige onderdelen om je tuinslang of (automatische) bewateringssysteem tot in de puntjes goed te regelen. Van regentonnen tot tuinslangen tot koppelingen en accessoires. Elk onderdeel, hoe klein ook, heeft zijn eigen, onmisbare functie.

Welke manieren er zijn om je tuin (handmatig of automatisch) te bewateren? Hoe je extra watertappunten maakt? En wanneer je welke planten water geeft? Je leest het in ons advies over water geven.

Tuinslangen of kranen afsluiten

Heb je een slang of kraan die je wilt afsluiten? Met de Mega Blindkoppeling van Bosta doe je dat op een snelle, solide en lekdichte manier. Dit onderdeel is makkelijk te koppelen en ontkoppelen. De koppeling heeft een maximale werkdruk van 12 bar.

Slangen vastzetten

Heb je een tuinslang die je wilt vastzetten op koppelingen of fittingen? Hiervoor heeft Bosta de wormschroefslangklem. Dankzij de schroef aan de buitenkant, draai je de Bosta slangklem stevig vast om de slang heen. Ook wanneer de slang onder druk staat, blijft de klem goed vastzitten. Geen lekkages meer!