EXIT logo

EXIT

Het hele jaar door buitenspelen, dat kan met EXIT Toys. Dit merk maakt buitenspeelgoed waar kinderen heel blij van worden – en ouders ook. EXIT Toys zijn namelijk niet alleen heerlijk om mee te spelen, ze zijn ook van een hoge kwaliteit én ze zien er goed uit in elke tuin. Van trampoline tot speelhuis en van skelter tot voetbalgoal, bij Welkoop hebben we het!

EXIT Toys: go play outside!

Genieten in de tuin? Als het aan je kinderen ligt draait dat om eindeloos en onbezorgd spelen in de tuin! En dit is precies waar EXIT Toys voor zorgt en waarom je dit merk bij Welkoop kunt kopen. EXIT Toys ontwikkelt eigentijds buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om heerlijk buiten te spelen. Het Nederlandse bedrijf werd in 2011 opgericht en verkoopt hun speelgoed in heel Europa en in landen ver daarbuiten.

Bij EXIT weten ze: hoe stoerder, mooier en speelser speelgoed is, hoe liever kinderen ermee spelen. Het ontwerp staat daarom altijd op één: het speelgoed moet er cool uitzien. Maar ook moet het speelgoed veilig zijn, jaren meegaan én mag het niet misstaan in de tuin. Om deze redenen zijn de EXIT Toys gemaakt van de beste materialen.

EXIT Toys buitenspeelgoed in de tuin

Buitenspeelgoed

EXIT heeft buitenspeelgoed in de breedste zin van het woord. Van complete speelhuisjes met trappetjes en glijbanen tot kweektafels waaraan je samen met je kind groenten en kruiden kunt kweken. Met EXIT kan je kind zijn of haar fantasie verrijken en gezond en leerzaam buitenspelen.

Bij Welkoop hebben we van EXIT Toys voor ieder kind het ultieme speelgoed, bijvoorbeeld: 

  • Speelkeukens
  • Skelters en aanhangers
  • Voetbalgoals, baskets en sportnetten
  • Speeltorens en speelhuisjes
  • Zand- en watertafels
  • Zandbakken
  • Speeltoestellen
  • Trampolines en accessoires

Skelters voor rijplezier

Urenlang rondtouren rondom huis? Het kan met de skelters van EXIT. Je kind kan er supersnel mee racen, of – met een aanhanger – spullen van a naar b vervoeren. Een EXIT skelter is er in allerlei kleuren en soorten, én voor alle leeftijden. Naast de vierwielers, zijn er de ‘trikers’: wendbare driewielers met een ligstoel.

EXIT Toys voetballen in de tuin
EXIT Toys voetbalgoal

Goals en netten voor balspel

Is jouw kind fan van een balspel? Tennis, volleybal, (panna)voetbal of basketbal bijvoorbeeld? EXIT heeft sportnetten, baskets en voetbalgoals in allerlei afmetingen. Neem de doeltjes: je kunt een EXIT goal van 90 centimeter breed kopen, maar ook van wel 3 meter breed! Het is maar net hoe groot je tuin is. En heb je niet zoveel ruimte, maar is jouw kind wel een echte voetballer in de dop? Met een EXIT rebounder kan je kind op een slimme manier zijn of haar baltechniek trainen!

Trampolines voor springplezier

Voor jonge spring-in-‘t-velden mag een trampoline van EXIT niet ontbreken in de tuin; op een trampoline kunnen kinderen hun energie kwijt. Springen is gezond en het verveeld nooit! De trampolines van EXIT zijn er in het rond en vierkant, klein en groot, op poten en zonder poten. Ga je voor een trampoline op poten, dan krijg je er standaard een veiligheidsnet bij. Omdat de frames gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn, krijgt roest geen kans. Toch je trampoline extra beschermen wanneer het weer te slecht is om te springen? Daarvoor heeft EXIT trampolinehoezen.

Zwembaden voor waterpret

Hoe geniet je ’s zomers optimaal van je tuin? Precies, met een zwembad! Daarom heeft EXIT zwembaden in ontzettend veel maten en met allerlei accessoires. De baden hebben allemaal standaard een eigen watercirculatiesysteem. Daarnaast hebben de hoge uitvoeringen ook een eigen trappetje! 

Om een nóg langere tijd in het jaar plezier te hebben van deze zwembaden, heeft het merk iets slims voor je EXIT zwembad: een overkapping. Hiermee creëer je een heus binnenzwembad! 

  • Met de EXIT zwembadoverkapping ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen
  • De overkapping vormt een duurzame oplossing voor het verwarmen van het water

Door de overkapping komt er minder makkelijk vuil in het zwembadwater.