DCM Naturapy

DCM Naturapy is een bijzonder assortiment duurzame tuinoplossingen. De producten bestaan uit plantversterkende middelen, biologische bestrijdingsmiddelen en natuurlijke vijanden van veel voorkomende insecten. DCM Naturapy is de ideale bondgenoot voor een gezonde en natuurlijke tuin.

Plantversterkende middelen

De producten van DCM Naturapy® zorgen voor sterke planten die beter bestand zijn tegen ziekten en plagen. Deze plantversterkende middelen verhogen de groeikracht en weerstand op natuurlijke wijze. Zo kunnen planten veel problemen op eigen kracht de baas. DCM Vitasilica® Lavameel is bijvoorbeeld een bron van sporenelementen en silicium. Dankzij dit vulkanisch gesteentemeel hebben planten minder last van bladluizen, schimmels, rupsen en andere schadelijke insecten.

Natuurlijke bestrijding van insecten

DCM Naturapy biedt ook een uitgebreide selectie natuurlijke vijanden van schadelijke insecten. Met deze succesvolle bestrijdingsmethode uit de professionele tuinbouw zorg je voor een biologisch evenwicht in de tuin. In het assortiment vind je natuurlijke vijanden van insecten als engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers, taxuskevers en fruitmotten. DCM Naturapy is een natuurlijk antwoord op schadelijke insecten.

Een vruchtbare bodem

Bij het aanleggen van je moestuin, siertuin, gazon of fruittuin leg je de basis voor een mooie en productieve tuin. Een vruchtbare en gezonde bodem is erg belangrijk. Begin bij het begin en laat de bodem eerst analyseren. Dan weet je of de grond voldoende voedingstoffen en humus bevat en de juiste zuurgraad (pH) heeft. Indien nodig kun je dan heel precies de juiste meststoffen toevoegen of andere zaken aanpassen.

Filosofie van DCM Naturapy

Een tuin is altijd een beetje spannend, want er kunnen onverwacht problemen opduiken. Zoals insecten die je groenten opeten of een onverwachte schimmelinfectie op je sierplanten. DCM Naturapy® is een nieuw concept met duurzame oplossingen voor tuinproblemen. Het is “therapie voor en door de natuur”. De producten zorgen voor een goede start en houden planten zo gezond. Bij deze filosofie hoort ook het gebruik van de juiste bodemverbeteraars en meststoffen. Want een gezonde tuin begint bij een gezond bodemleven.