Felix

Felix, die zwart-witte kat, is slim en dol op onweerstaanbaar eten – net als jouw harige vriend! Met Felix kattenvoer zet je jouw kat dan ook precies dat voor: heerlijke droge brokjes, smakelijke kattensnacks en smeuïge portiezakjes. Het merk Felix heeft voor katten zo’n uitgebreid assortiment met keuze aan vis- en vleessmaken, dat je jouw kat de variatie kunt bieden waar hij zo van houdt!

Felix is gek op katten - net als jij!

Felix kattenvoer wordt gemaakt door Nestlé Purina PetCare, het bedrijf dat ook kattenvoer en hondenvoer maakt voor de merken Gourmet, Purina ONE en Pro Plan. Je herkent Felix kattenvoer makkelijk aan de herkenbare zwart-witte Felix kat op de verpakkingen. 

Bij Felix zijn ze net zo gek op katten als jij. Daarom bevatten alle Felix maaltijden de juiste combinatie aan eiwitten, vitaminen en mineralen – alle voedingsstoffen die een gezonde kat nodig heeft. Natuurlijk heeft iedere kat zo zijn eigen dagelijkse behoeftes. Springt er een kitten bij jou rond of krijgt je kat wat grijze haren? Of staat jouw kat volop in zijn kattenleven en kleppert het kattenluikje de hele dag door? Felix heeft voor alle katten goede voeding: voor kittens, adults en senioren. Je hebt de keuze uit droog voer (brokjes) en nat voer (smeuïge, malse reepjes). En verwen ook eens met een lekkere, verantwoorde kattensnack! Dan wordt je kat vanzelf je beste vriend.

Felix brokjes

Felix brokjes zijn onweerstaanbaar en 100% compleet. Met dit droogvoer krijgt je harige vriend alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft voor een sensationeel leven vol kattenkwaad. Zo zijn er de Countryside Sensations met vleessmaak, de Seaside Sensations met vissmaak en de Inhome Sensations: brokjes voor de binnenkat. Komen bij jouw kat wat grijze haren tevoorschijn? Felix heeft brokjes speciaal voor de senior kat die 7 jaar of ouder is.

Eten we vanavond vis, vlees of groente?

Voer je je kat altijd natvoer, of wil je de brokjes eens afwisselen voor een malse maaltijd? Felix natvoer is er in allerlei smaken. Want, vindt Felix, net als mensen houden ook katten van afwisseling. 

Weet jij al wat jouw kat het liefst eet? Dan is het makkelijk kiezen. Zo niet, probeer dan eens te wisselen tussen bijvoorbeeld vis of rund. Met de multipacks van Felix is dit afwisselen in smaken wel heel makkelijk. Felix Multipacks bevatten portiezakjes van 85 gram in een mix van smaken, bijvoorbeeld: drie zakjes rund, drie zakjes, kip, drie zakjes zalm en drie zakjes tonijn. Hiermee is het elke dag feest! Is jouw kat juist dol op vis? Ga dan eens voor de Vis Multipack, met overheerlijke vismaaltijden met vissoorten als tonijn, koolvis, garnaal of forel! Nóg meer portiezakjes op voorraad hebben? Dan zijn er de Felix multipacks met 44 zakjes. De multipacks van Felix zijn er voor de senior kat, junior kat en adult kat.

Hoeveel portiezakjes per dag?
Felix adviseert voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) om 3 tot 4 portiezakjes per dag te geven: deze verdeel je in ten minste twee aparte maaltijden. Deze gemiddelde hoeveelheid voor volwassen katten is gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen.

Een kattensnack voor de lekkere trek

 Aan de lekkere trek denkt Felix ook. Hun handige zakjes bevatten een onweerstaanbare, kleurrijke mix van snoepjes vol van verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Verwen jouw deugniet met Felix snacks en beleef nog meer liefdevolle momenten samen! 

Twijfel je over welke Felix voeding het beste bij jouw kat past? We geven je graag advies in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt!