Felix – kattenvoer voor kittens, adults en senioren

Felix is net zo gek op katten als jij. En iedere kat heeft zo zijn eigen dagelijkse behoeftes. Springt er een kitten bij jou rond of komen de grijze haren al tevoorschijn? Felix vindt de gezondheid van jouw kat het belangrijkste, jong en oud. Daarom bevatten alle Felix maaltijden de juiste combinatie aan eiwitten, vitaminen en mineralen die een gezonde kat nodig heeft. Het Felix assortiment heeft een ruime keuze aan vis en vlees smaken om jouw kat de variatie te bieden waar hij zó van houdt. Probeer eens af te wisselen tussen droog voer en nat voer of verwen met een lekkere, verantwoorde snack. Dan wordt je kat vanzelf je beste vriend! 

Voor iedere kat wat wils

Ben je al bekend met de producten van Felix? Maak een keuze:

Felix Adult                                         Felix Party Mix

Felix Senior                                       Felix Multipacks

Felix Sensations                              

Eten we vanavond vis, vlees, groeten of gevogelte?

Felix vindt een gevarieerd dieet belangrijk. En net als mensen hebben ook katten een voorkeur. Weet jij al wat jouw kat het liefst eet? Dat is makkelijk kiezen. Zo niet, probeer dan eens te wisselen tussen bijvoorbeeld vis of rund.  

Felix Senior - Kattenvoer Multipack 12 * 100 gram - Assorti - 1,2 kg 3+1 Gratis

Felix

Felix Senior - Kattenvoer Multipack 12 * 100 gram - Assorti - 1,2 kg

5.49
Felix Pouch Elke Dag Feest Multipack - Kattenvoer - 44x100 gram

Felix

Felix Pouch Elke Dag Feest Multipack - Kattenvoer - 44x100 gram

14.99
Felix Sensations Sauces - Kattenvoer - 100 gram 3+1 Gratis

Felix

Felix Sensations Sauces - Kattenvoer - 100 gram

5.49
Felix Ocean Sensations - Kattenvoer - Vis - 4 kg

Felix

Felix Ocean Sensations - Kattenvoer - Vis - 4 kg

13.95

Een snack voor de lekkere trek

Aan de lekkere trek wordt gedacht bij Felix. De handige zakjes bevatten namelijk een onweerstaanbare, kleurrijke mix van snacks vol van verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Verwen jouw deugniet met Felix snacks en beleef nog meer liefdevolle momenten samen!

Voedingsadvies: afgestemde porties

Felix adviseert voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) om 3-4 portiezakjes per dag te geven in ten minste 2 aparte maaltijden. Deze gemiddelde hoeveelheid voor volwassen katten is gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Maak het voor jezelf makkelijk en kies voor de Felix Multipacks – een gevarieerd aanbod in porties van 100 gram. Twijfel je over welke Felix voeding het beste bij jouw kat past? Bekijk dan onderstaande tabel of neemt contact op met één van onze winkels .