Kenner honden- en kattenvoeding

Kenner is ons eigen merk voeding voor honden en katten en is exclusief verkrijgbaar bij onze winkels.

Kenner: de juiste keus

Kenner voeding speelt in op de behoeftes van jouw hond en kat. Je huisdieren genieten van een smakelijke maaltijd en je bent er zeker van dat ze alle essentiële voedingstoffen binnenkrijgen. Met Kenner kies je voor een goede kwaliteit en voor een voordelige prijs.

Nieuw in ons assortiment: Kenner Natuurlijk Compleet is een volledig geperste voeding voor alle honden van alle rassen. Kenner Natuurlijk Compleet is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn gemaakt zonder tarwe en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. De Kenner Natuurlijk Compleet producten worden gemaakt met speciale ingrediënten om de gezondheid te ondersteunen. De ontsloten granen, samen met de goed verteerbare dierlijke eiwitbronnen, zorgen voor een licht verteerbaar product. 

Kenner hondenvoer

Elke brok Kenner hondenvoer bevat uitgebalanceerde ingrediënten die voor de broodnodige eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitaminen zorgen. Bij de samenstelling houdt Kenner rekening met de individuele behoeften van je hond. In iedere levensfase zijn deze tenslotte anders, en smaken verschillen.

Voor puppy’s en jonge honden
Om te groeien kunnen puppy’s en jonge honden wel wat extra gezonde voedingsstoffen gebruiken. Kenner Puppy brokken zijn rijk aan gevogelte en bevatten omega 3 en 6 vetzuren. Zo krijgen ze een gezonde huid en een mooie glanzende vacht.

Voor volwassen honden
Voer voor volwassen honden is rijk aan koolhydraten. Een onmisbare energiebron voor de gezonde en fitte hond. De Adult brokken zijn heerlijk krokant en daarom goed voor het gebit. Bovendien zijn ze rijk aan granen. Naast krokante brokken hebben we ook een geperste brok. Voor moeilijke eters hebben we een diner-variant. Met de Kenner lam & rijst-variant wordt de kans op allergische reacties verminderd.

Voor senior honden
Honden op leeftijd hebben specifieke behoeften als het op voeding aan komt. Daarom bevatten de Senior brokken van Kenner kwalitatief hoogwaardige mineralen en ingrediënten als rijst en kip om de brok licht verteerbaar te maken. Zo worden de organen van de hond op leeftijd minder belast.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

39.95
Kenner Puppy Krokante Brokken - Hondenvoer  - 10 kg

Kenner

Kenner Puppy Krokante Brokken - Hondenvoer - 10 kg

30.95
Kenner Puppybrokken- Hondenvoer - Gevogelte - Rund - 2,5 kg

Kenner

Kenner Puppybrokken- Hondenvoer - Gevogelte - Rund - 2,5 kg

8.95

NIEUW: Kenner Natuurlijk Compleet 

Kenner Natuurlijk Compleet is een volledig geperste voeding voor alle honden van alle rassen. Kenner Natuurlijk Compleet is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn gemaakt zonder tarwe en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. De Kenner Natuurlijk Compleet producten worden gemaakt met speciale ingrediënten om de gezondheid te ondersteunen. De ontsloten granen, samen met de goed verteerbare dierlijke eiwitbronnen, zorgen voor een licht verteerbaar product. 

Voor puppy’s en jonge honden
Kenner Natuurlijk Compleet Puppy
is een volledige voeding voor honden van 1 tot 12 maanden. Het bevat alle benodigde bouwstoffen, in de gewenste verhouding, om jouw puppy een optimale start te geven. Zo is het eiwitgehalte verhoogd om de groei van de spieren en het lichaam te ondersteunen en is het vetgehalte aangepast om jouw puppy zo optimaal mogelijk te laten groeien. Op deze manier ondersteunt Kenner Natuurlijk Compleet jouw puppy bij het uitgroeien tot een gezonde volwassen hond.

Voor volwassen honden
Kenner Natuurlijk Compleet Adult
is een volledige voeding voor honden van 1 tot 7 jaar. Kenner Natuurlijk Compleet Adult is een uitstekende bron van essentiële voedingsstoffen om de conditie van jouw hond te ondersteunen. Kenner Natuurlijk Compleet Adult bevat hoogwaardige ingrediënten, welke licht verteerbaar zijn en in een optimale verhouding aanwezig zijn. Door het hogere vetgehalte is het product tevens geschikt voor de actievere hond.

Voor senior honden
Kenner Natuurlijk Compleet Senior
is een volledige voeding voor honden vanaf 7 jaar en ondersteunt de vitaliteit van jouw ouder wordende hond. Ouder wordende honden hebben meer moeite om ingrediënten te verteren, waarbij het selecteren van hoogwaardige en licht verteerbare ingrediënten nog belangrijker is. Voor Kenner Natuurlijk Compleet Senior worden dan ook alleen de beste ingrediënten gebruikt.

Kenner kattenvoer 

Katten hebben een verfijnde smaak. Het kattenvoer van Kenner is daarom samengesteld met de smakelijkste en belangrijkste ingrediënten tot een heerlijk krokant brokje. Uiteraard bevat het voer alle eiwitten, mineralen en vitaminen die je kat gezond houden. 

Voer voor kittens
Een jonge kat heeft flink wat gezonde eiwitten en vetten nodig om tot een gezonde poes of kater uit te groeien. Het kittenvoer is daarom rijk aan gevogelte en rijst. Niet alleen gezond, maar ook smakelijk.

Voor volwassen en senior katten
Hoe ouder de kat, hoe verfijnder de smaak. Misschien heeft je kat wel een voorkeur voor een bepaalde smaak. Of houdt hij juist van afwisseling. Naast smaak is de verteerbaarheid van het voer belangrijk voor de kat op leeftijd. Licht verteerbare voeding levert meer energie voor de dagelijkse bezigheden.

Kenner Adult Vismix - Kattenvoer - Zalm - Kip - 10 kg

Kenner

Kenner Adult Vismix - Kattenvoer - Zalm - Kip - 10 kg

33.95
Kenner Adult Vleesmix - Kattenvoer - Kip - Rund - 4 kg

Kenner

Kenner Adult Vleesmix - Kattenvoer - Kip - Rund - 4 kg

15.95
Kenner Adult Vleesmix - Kattenvoer - Kip - Rund - 10 kg

Kenner

Kenner Adult Vleesmix - Kattenvoer - Kip - Rund - 10 kg

33.95