Welkoop Select

Dé winkel met verstand van tuin en dier, dat is natuurlijk Welkoop. In onze winkels kom je daarom allerlei producten van ons eigen Welkoop-merk tegen: stuk voor stuk goede producten, maar tegen een scherpe prijs. Ga jij voor nóg meer kwaliteit? Dan hebben we voor jou WELKOOP SELECT; een serie met hoogwaardige producten – speciaal ontwikkeld voor Welkoop – waarmee je het allerbeste gebruikt voor jouw tuin en dier.

WELKOOP SELECT

Waar je het Welkoop-merk overal in onze winkels en webshop kunt tegenkomen, is dat bij WELKOOP SELECT wat anders: binnen deze serie hebben we een select aantal producten. Je komt SELECT bijvoorbeeld tegen in ons assortiment tuingereedschap of diervoeding. Met WELKOOP SELECT bieden we je hier een slimme keus: een hoogwaardig product dat zich kan meten aan A-merken, maar dan ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, speciaal voor jouw vertrouwde, favoriete winkelketen: Welkoop!

Welkoop Select

Hoogwaardige kwaliteit
Zo vind je binnen ons assortiment tuingereedschappen een selectie van professionele, duurzame gereedschappen.

Waarom? Omdat we een passie voor groen hebben, weten wat kwaliteit is en élke consument – tuinman, tuinvrouw of tuinder in de groensector – graag de mogelijkheid geven om plezierig te werken met hoogwaardige gereedschappen.

Ontwikkeling
We luisteren met de SELECT-serie ook naar de wensen vanuit de professionele groensectoren. Is er bijvoorbeeld de wens voor een specifiek gereedschap, dan laten we dat ontwikkelen. Het gereedschap wordt dan in Nederland samengesteld door een organisatie die al generaties lang kennis en ervaring heeft op het gebied van professionele tuingereedschappen.

Bij het produceren gebruiken zij de beste grondstoffen, hierna wordt het nieuwe product intensief getest op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Dit is WELKOOP SELECT: 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ontwikkeld voor Welkoop
  • Gemaakt in Nederland
  • Intensief getest
  • Lange levensduur
welkoop select producten
Welkoop Select

SELECT tuingereedschap

Tuingereedschap heeft voor ons geen geheimen; bij Welkoop kunnen we je uitgebreid adviseren over tuinonderhoud en welke spade, bezem of vork je moet hebben voor jouw tuinklus.

Logisch is het dan ook dat we deze kennis gebruiken bij het op de markt brengen van hoogwaardig tuingereedschap. 

In het gesteeld gereedschap is er een ruime keuze uit WELKOOP SELECT. We hebben schoffels, spades, batsen, vorken, harken, grondboren, krabbers, stekers en meer.

Stuk voor stuk zijn dit dus tuingereedschappen met een lange levensduur, te danken aan de hoge kwaliteit.

Zo koop je van WELKOOP SELECT bezems met een middelharde natuurvezel: bahia, afkomstig van een palmboom. Dit maakt dat de bezemharen zeer slijtvast en toch flexibel zijn.

Naast de Welkoop bezems van topkwaliteit, hebben we bijvoorbeeld de WELKOOP SELECT grondboor, gesmeed van gehard staal in een Nederlandse smederij. De harde boorkop maakt deze grondboor geschikt voor het boren van gaten, ook in zware grond. 

Ook binnen de categorie vorken en rieken vind je volop SELECT tuingereedschap, zoals: 

  • mestvorken
  • maïsvorken
  • aardappelrieken
  • hooivorken
  • spitvorken

De stelen van ons gesteeld gereedschap zijn perfect afgewerkt en voorzien van een waxlaag waarmee je blaarvorming voorkomt. Zo is de steel van de WELKOOP SELECT mestvork gemaakt van A-kwaliteit Frans essenhout. Omdat de stelen licht gebogen zijn met de nerf mee, breken ze niet of nauwelijks – zelfs niet bij zware belasting. 

Hobbytuinieren en professioneel tuinieren
Met ons SELECT tuingereedschap is het werken in je tuin een genot! Maar, ook voor sectoren als de hovenierssector, plantsoenendiensten, agrarische sector en de tuinbouwsector zijn onze SELECT tuingereedschappen geschikt. Omdat vakmensen in deze sectoren dagelijks in het groen werken, is het wel zo prettig dat ze gereedschappen gebruiken die zijn samengesteld uit de beste materialen, en dus lang meegaan. En het mooie: dit professionele gereedschap koop je gewoon bij Welkoop! 

Hoe kun je SELECT herkennen?
SELECT tuingereedschap herken je aan het WELKOOP SELECT-etiket en het merkteken dat is gegraveerd in de steel. 

SELECT diervoeding

Naast verstand van tuin, hebben we bij Welkoop verstand van dier. Zo vind je in de categorie konijnen- en caviavoer naast voeding van het ‘normale’ Welkoop-merk ook de SELECT-serie: een hoogwaardige voedingslijn die je dier in goede conditie houdt. Zo is de samenstelling van WELKOOP SELECT konijnenvoer en WELKOOP SELECT caviavoer smakelijk en bevat ieder brokje dezelfde ingrediënten zodat je konijn of cavia niet selectief kan eten.

Nog meer dierenvoer van Welkoop? Voor honden en katten hebben we de SELECT-serie Kenner Select.