Perfect Fit logo

Perfect Fit

Een ‘perfect fit’ tussen kat en kattenvoeding – dat is wat je met Perfect Fit kattenvoer geeft! Dit merk maakt voer dat katten heerlijk vinden en dat alle essentiële voedingsstoffen bevat. Als het gaat om de gezondheid van je kat, legt Perfect Fit de lat hoog: de brokjes pakken de vijf belangrijkste gezondheidsproblemen bij katten aan!

De vijf gezondheidsvoordelen van de kattenbrokken van Perfect Fit

Achter het kwaliteitsvoer van Perfect Fit zit een gedachte: de jeugdige gezondheid van je kat zo lang mogelijk behouden. De kattenbrokken zijn ontwikkeld in samenwerking met de dierenartsen en voedingsdeskundigen van het Amerikaanse Waltham Centrum voor Huisdiervoeding.

Perfect Fit voer zorgt ervoor dat je kat alles binnenkrijgt wat die nodig heeft. Kattenbrokken van Perfect Fit hebben namelijk de Total 5-formule. Die formule zorgt ervoor dat de vijf gezondheidsproblemen die het vaakst bij katten ontstaan zoveel mogelijk worden tegengegaan. Wat de levensstijl of levensfase van je kat ook is! Het maakt dus niet uit of jouw pluizige viervoeter het liefst de hele dag een tukje doet of dat hij elke avond door het kattenluikje sluipt en ’s nachts de buurt onveilig maakt.

Perfect Fit kattenvoer

De 5 gezondheidsvoordelen van Perfect Fit kattenvoer? De brokken: 

  • Versterken de weerstand
  • Ondersteunen de gezondheid van de urinewegen
  • Bevorderen een goede spijsvertering
  • Zorgen voor een prachtige vacht en een gezonde huid
  • Bevorderen een gezond gewicht en spieropbouw

Bij Welkoop kun je terecht voor deze kattenbrokken van Perfect Fit: 

  • Perfect Fit Adult
  • Perfect Fit Adult Indoor
  • Perfect Fit Adult Active
  • Perfect Fit Senior
  • Perfect Fit Sensitive
Perfect Fit kattenbrokken

Speciaal voor gevoelige katten: Perfect Fit kattenvoer Sensitive

Perfect Fit Sensitive helpt je geliefde huisdier niet alleen met de Total 5-formule, maar heeft nog eens drie extra gezondheidsvoordelen!

Zo is het gemaakt zonder de toevoeging van tarwe en soja. Deze ingrediënten staan erom bekend de spijsvertering van gevoelige katten te verstoren.

Verder is het Perfect Fit kattenvoer Sensitive gemaakt volgens een recept dat zelfs de meest kieskeurige katten graag lusten – en kieskeurig, dát kunnen katten zijn.

Om de spijsvertering te ondersteunen zijn ook probiotica toegevoegd. Die dragen bij aan een gezonde darmflora. Je kat zal je dankbaar zijn! 

Houd je oudje jong met Perfect Fit Senior

Vanaf zeven jaar mag je je kat al een senior noemen – maar dan kan hij nog járen mee. Sommige katten worden wel dertig jaar oud! Al die tijd helpt Perfect Fit Senior jou om je pluizige vriendje gezond en jeugdig te houden. De premium brokken zorgen voor een sterk hart en stimuleren een gezonde celfunctie dankzij antioxidanten. Door toevoeging van onder andere omega 3-vetzuren helpt dit premium kattenvoer ook bij het soepel houden van de gewrichten. Zo blijf je kat – ook op leeftijd – fit, mobiel en gezond.