3M logo

3M

Een veiligheidshelm of halfgelaatsmasker draag je nou niet meteen voor je plezier – je doet het omdat het je veilig houdt. Omdat je soms lange werkdagen maakt, is het belangrijk dat beschermingsmiddelen als deze niet alleen makkelijk in gebruik en onderhoud zijn, maar vooral ook comfortabel zitten. De persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M voldoen aan precies die eisen. Bij Welkoop koop je deze 3M producten online in onze webshop of in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Van veiligheidshelm tot adem- en gehoorbescherming!

3M bescherming

Wat hebben Post-its, Scotchtape en delen van de uitrusting van astronaut Neil Armstrong met elkaar te maken? Juist, het zijn producten van het Amerikaanse technologiebedrijf 3M. En nee, dat ruimtepak van Neil Armstrong was niet in elkaar gezet met plakband. Maar het laat zien dat dit bedrijf zijn motto ‘science, applied to life’ waarmaakt.

Door creatieve innovatie wil het bedrijf ons leven en werk makkelijker en vooral veiliger maken. En met succes, want 3M maakt allerlei producten. Van kantoor tot telecommunicatie en van elektronica tot gezondheidszorg en industrie. Maar hun specialisatie? Veiligheid en bescherming. 

Van 3M bescherming mag je hoge technische kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid in alle omstandigheden verwachten. De producten zijn goed doordacht en geproduceerd op zo’n manier dat ze betaalbaar zijn. Zo hoef je op basis van prijs nooit consessies te doen als het aankomt op je eigen veiligheid! 

Bij Welkoop kun je terecht voor deze 3M producten: 

  • 3M veiligheidshelmen
  • 3M gehoorbescherming
  • 3M adembescherming
3M veiligheidshelmen

3M veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen van 3M bieden bescherming en zijn comfortabel om te dragen: lichtgewicht, ventilerend dankzij ventilatiegaten en makkelijk verstelbaar met een pinlocksluiting.

Zo kun je de helm makkelijk groter of kleiner maken als je bijvoorbeeld je capuchon van je werkjas of een muts eronder wilt dragen.

Je vergroot het comfort van je helm door de zweetband regelmatig te vervangen.

Wil je oorkleppen, gelaatsbescherming of een lasbril aan je helm bevestigen? Geen probleem dankzij de slimme uitsparingen.

Uiteraard voldoen alle helmen van 3M aan de Europese veiligheidsnorm EN 397:2012.

3M gehoorbescherming

Kenmerkend voor de innovatieve gehoorbescherming van 3M is het draagcomfort. Of je nou een hele werkdag met je oorkleppen op loopt of ze maar kort hoeft te gebruiken – de kleppen blijven prettig om te dragen.

3M veiligheidsproducten
3M gehoorbescherming

Voor wie in een lawaaierige omgeving werkt maar ook zijn eigen muziek wil luisteren, is er de 3M Peltor Worktunes Pro Headset: een gehoorbeschermer die je kunt aansluiten op je telefoon en waar je ook radio op kunt afspelen. Afhankelijk van het model geven 3M oorkleppen bescherming tot 31 db. Goedgekeurd voor EN 352-1:1993.

3M adembescherming

De halfgelaatsmaskers van 3M bieden perfecte bescherming tegen stof bij handmatig of machinaal schuren en tegen schadelijke dampen die vrijkomen bij bijvoorbeeld schilderen en lijmen. 

Tegelijk blijven deze maskers ook tijdens lange werkdagen comfortabel om te dragen en om in te ademen, zoals je van dit merk mag verwachten.

De adembeschermingsmaskers zijn licht van gewicht, bevatten altijd twee A2P2-filters en hebben een makkelijke sluiting. Dat niet alleen, de maskers zijn onderhoudsvrij. En ben je toe aan nieuwe filters, dan kun je ook die gewoon bij Welkoop bestellen.

3M bestellen bij Welkoop

Bestel je graag online? Je kunt de meeste producten van 3M in de webshop van Welkoop bestellen en thuis laten bezorgen. Sommige van de veiligheidsproducten van 3M kun je bestellen en vervolgens alleen afhalen in een van onze Welkoop-winkels; dit ‘alleen afhalen’ staat dan bij het product vermeld.

En kom je naar een van onze winkels? Dan kun je de producten van 3M meteen in het echt zien, handig voor als je de persoonlijke bescherming eerst wilt passen of advies wilt.