Slangenwagens

Hoe zorg je dat de tuinslang elke keer makkelijk te gebruiken is? En hoe berg je alles ook weer netjes op? Daarvoor kan je een slangenwagen goed gebruiken. De slangenwagen, ook wel slanghaspel genoemd, helpt je de tuinslang netjes oprollen en vervoeren door je tuin. Geen knikken of vouwen meer. Met een slangenwagen heb je de tuinslang altijd netjes opgeborgen. Geen bundels of knopen meer in de schuur of in de tuin. Koop een slangenwagen van bijvoorbeeld Gardena.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Slangenwagen

Richt een blijvende plek in voor je tuinslang. Of zorg juist dat je de tuinslang overal eenvoudig mee naartoe neemt. Dat zijn de twee opties die je hebt als je kiest tussen een wandslangenbox en een slangenwagen. Vind je het kiezen lastig? Dan zetten we de voordelen en nadelen van allebei de slanghaspels voor je op een rijtje.

De slangenwagen
Heb je een buitenkraan, maar geen zin om een wandslangbox of wandslanghouder in je muur te schroeven? Dan is de slangenwagen al gelijk de betere keuze. Koop bijvoorbeeld de Gardena slangenwagen voor 20 meter slang. De kar met haspel rol je gemakkelijk naar door de tuin en sluit je aan waar je maar wil. Goed om te weten, de slangenwagens van Gardena hebben zelf een korte slang die je aan de buitenkraan koppelt. De tuinslang kan je dus ook gerust eens los van de slangenwagen gebruiken als je dat wilt. Wat levert deze oplossing je precies op?

  • Bewegingsvrijheid
    Plaats de slangenwagen waar je wil. Voortuin, achtertuin of leen hem uit aan de buren.

  • Makkelijk opbergen
    De hele slangenwagen inclusief tuinslang rol je gemakkelijk weer weg. Berg hem op in de garage of in de schuur. Zo blijft je tuin er netjes uit zien.

Werken in de tuin
Heb je de beste manier om je tuinslang op te bergen nu gevonden? Perfect! Koop er dan nog een mooie nieuwe tuinslang bij. Of zoek je nieuwe tuinsproeiers en spuiten misschien? Voor de liefhebber van handmatig sproeien hebben we ook een stevige gieter. We hebben bij Welkoop meer dan alleen sproeiers en tuinslangen. Bekijk daarom eens onze pagina over werken in je tuin.