WandslangenboxenLees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wandslangenbox

Richt een blijvende plek in voor je tuinslang. Of zorg juist dat je de tuinslang overal eenvoudig mee naartoe neemt. Dat zijn de twee opties die je hebt als je kiest tussen een wandslangenbox en een slangenwagen. Vind je het kiezen lastig? Dan zetten we de voordelen en nadelen van allebei de slanghaspels voor je op een rijtje.

De wandslangenbox
Als jij makkelijk de tuinslang wil grijpen als je zin hebt, dan is de wandslangenbox de betere oplossing voor jou. Deze monteer je aan de muur en sluit je aan op de buitenkraan. De box draait ook nog met je mee zodra je deze uitrolt. Met het handige veersysteem rol je de slang eenvoudig uit. Ben je klaar met de tuinslang? Trek deze dan nogmaals kort uit. Dan rolt de wandslangenbox de hele slang weer netjes op. Monteer je een slanghaspel van Gardena aan je muur, dan heb je echt goede kwaliteit. Wist je dat de wandslangenbox van Gardena je tuinslang bovendien zelf netjes verdeelt over de haspel? Daarom zijn deze boxen zo compact. Wat zijn de voordelen dus van deze oplossing?

  • Altijd op z’n plek
    De wandslangbox kan je inclusief tuinslang netjes aan de muur hangen. Zo grijp je nooit mis! Vergeet alleen niet de buitenkraan open te draaien voordat je de slang meeneemt.

  • Gebruiksvriendelijk
    De box beweegt mee met de richting waarin je loopt en rolt zelf de slang voor je op als je klaar bent. Super fijn!

Werken in de tuin
Heb je de beste manier om je tuinslang op te bergen nu gevonden? Perfect! Koop er dan nog een mooie nieuwe tuinslang bij. Of zoek je nieuwe tuinsproeiers en spuiten misschien? Voor de liefhebber van handmatig sproeien hebben we ook een stevige gieter. We hebben bij Welkoop meer dan alleen sproeiers en tuinslangen. Bekijk daarom eens onze pagina over werken in je tuin.