Graszaden

Het is een heerlijk fris gezicht, zo’n groen laken. Een grasmat die er goed bij ligt, dat vergt wel wat zorg en aandacht. Wie wind zaait zal storm oogsten, maar dan in positieve zin! Door zelf te zaaien en goed te kijken waar nieuw gras nodig is, zal je een prachtig groen uitzicht hebben. We hebben snelkiemend graszaad, maar ook voor de paardenweide of een speelgazon. Is het gras nog altijd groener aan de overkant? Als je bij Welkoop graszaad bestelt niet lang meer!

Bekijk ook: Welkoop graszadenGraszaad paardenweide | ECOstyle graszaden

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Graszaad kopen

Het is altijd zoeken naar de juiste balans. Voor de één groeit het gras te hard en valt er haast niet tegenop te maaien, voor de ander is het aanvullen een dagtaak! Het lijkt soms zo eenvoudig, maar ook gras kan gevoelig zijn voor bijvoorbeeld te veel, of te weinig zonlicht. Je komt er vaak pas achter na een volledig kalenderjaar. Heb je een te donker plekje in de tuin, of juist een tuin die heel veel zon krijgt? Daar moet je proberen het gras zo goed mogelijk op af te stemmen. Er is eigenlijk graszaad voor elke gelegenheid en bij Welkoop hebben we de meest gekozen soorten.

  • Het speelgazon
   Een grasmat waarop geleefd mag worden. Een speelgazon van Welkoop kan spelende kinderen en huisdieren prima hebben. Ook is het graszaad voor een speelgazon geschikt om in te zaaien.


  • Een sportgazon
   Houden je kinderen van uren voetballen, rennen of wil je gewoon een sportveld aanleggen? Dan is een sportgazon nog sterker dan een speelgazon. Het graszaad groeit uit tot een dichte en gelijkmatige grasmat die talloze slidings en doelpogingen kan doorstaan.


  • Het siergazon
   Ben je niet van plan om te rennen op je gras en wil je vooral een mooi groene tuin?  Dan gaat er niets boven de schoonheid van een siergazon[BB1] . Hoewel het gras minder robuust is, wordt het wel samengesteld uit grassoorten met fijnere en wat feller groene bladeren.


  • Een (dieren)weide
   Het is belangrijk dat je paard lekker kan grazen. Daarvoor koop je bijvoorbeeld Horsemax Paardenweide graszaad. Dit gras is smakelijk en kan prima tegen grazen. Het groeit gewoon weer terug!


 • Snelkiemend graszaad
  Met het Welkoop Snelgazon weet je zeker dat er in een korte tijd een mooie grasmat ligt. Dit snelkiemende graszaad bevat ook meststof voor de eerste voeding en is ook nog onaantrekkelijk voor vogels. Omdat het gras zo snel en dicht groeit, houdt het ook nog opkomend onkruid tegen. Ideaal!

Een mooi gazon aanleggen
Je gazon wordt en blijft niet alleen mooi door het goede graszaad te kopen. Een tuin vergt onderhoud en je grasmat is geen uitzondering! Een perfecte grasmat maak je eigenlijk in 3 stappen. Je bereidt de bodem voor, je zaait en je houdt het vervolgens bij. We weten alles over je gazon, van mesten tot maaien. Bezoek onze pagina over gras!