Afdeknetten & dekzeilen

Er zijn veel momenten waarop een afdeknet of dekzeil goed van pas komt. Zo kun je met een dekzeil je tuinmeubelen, auto of boot afdekken en beschermen tegen weersomstandigheden. En door een afdeknet over je aanhanger te spannen, voorkom je dat je losse lading tijdens het rijden verliest. Ook is het ideaal om een afdeknet over je vijver te spannen. Het vijverafdeknet vangt de bladeren en takken op, maar beschermt de vissen ook tegen bijvoorbeeld reigers.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Afdeknet en afdekzeil

Afdeknetten en afdekzeilen vind je bij Welkoop van het merk Cover. We hebben ze voor verschillende situaties. Hieronder vertellen we je wanneer je welk net of zeil goed kunt gebruiken.

 • Afdeknet over de aanhangwagen
  Als je losse lading vervoert, moet je voorkomen dat deze lading onderweg van je wagen valt of waait. Je hebt dan dus een fijnmazig afdeknet nodig. Het Cover aanhangernet is ideaal. Het is zeer sterk en daarom niet alleen geschikt voor aanhangers, maar ook vrachtauto’s of containers. Het net heeft rondom een versterkingskoord en een elastisch koord, waarmee je het net makkelijk vast haakt. Om de lading onder het net eerst stevig aan de aanhangwagen vast te maken, hebben we bij Welkoop ook spanbanden.
 • Beschermnet over de vijver
  Om je vijver vrij van blad en takken te houden en je vissen te beschermen tegen reigers, is er het vijverafdeknet. Dit net is licht hanteerbaar en bevestig je met de bijgeleverde grondpennen.
 • Beschermnet over de konijnenren
  Konijnen vinden het heerlijk in een konijnenren. Maar, de angst blijft toch altijd dat je huisdier er misschien uitspringt of dat er ongewenste dieren in de ren komen. Met een beschermnet voor de konijnenren is dit allemaal geen probleem.
 • Afdekzeil om te beschermen
  Om spullen die buiten staan te beschermen tegen regen en wind, kun je er een afdekzeil overheen spannen. Het groene Cover dekkleed is hier perfect voor. Het zeil is voorzien van een coating en dus waterdicht. Tuinmeubelen, machines of goederen op een aanhangwagen blijven hier dus droog onder. Het zeil is lichtgewicht maar extra sterk. Zo is het rondom afgewerkt met een koord in de zoom en heeft het zeil op elke meter een aluminium bevestigingsoog. Ook handig: dit kleed is er in veel formaten. Van 2 bij 3 meter tot aan 8 bij 10 meter!
 • Afdekfolie tegen stof en vuil
  Grijs of transparant afdekfolie is multifunctioneel. Je gebruikt het om meubels of vloeren te beschermen tegen stof en verf tijdens het klussen. Maar ook kun je dit folie gebruiken op de camping, bijvoorbeeld onder de tent.