Broeikassen

Wil je graag je eigen groente kweken? Voor zowel beginnende als gevorderde kwekers is een broeikas de ideale oplossing. Met een broeikas kun je planten gemakkelijk een droge, warme plek geven. Welkoop verkoopt kleine broeikassen voor bijvoorbeeld een strook planten, maar ook grotere broeikassen voor als jij groots wilt uitpakken. Eén ding is zeker, van een broeikas voor in de tuin heeft iedere tuinier veel profijt. Bekijk de verschillende broeikassen van Welkoop in een van onze vele winkels of online. Let op: De Royal Well Red Leaf is alleen online verkrijgbaar. Geen zorgen, Welkoop levert online bestellingen vanaf €40,- geheel gratis bij je thuis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Verschillende soorten broeikassen

Elke tuin is anders, daarom zijn er diverse broeikassen. Zo is er voor iedere tuin een geschikt formaat. In een broei- of kweekkas kun je gemakkelijk plantjes, zaadjes en stekjes kweken. Je houdt regen en wind buiten de kas en zo, creëer je de ideale omstandigheden  voor jouw planten. Maar welke verschillende broeikassen zijn er nou precies? 

  • Kleine broeikas → ideaal voor een kleine tuin of balkon. Ondanks de grootte, kun je al snel een paar planten kwijt. 

  • Kweektunnel → een transparante, plastic broeikas die je gemakkelijk over je planten kunt zetten. Hiermee stimuleer je de groei. Dit is goed te combineren met een grotere broeikas.

  • Muurkassen → ook de muurkas kan goed gebruikt worden op een balkon of in een kleinere tuin. Door de plaatsing tegen een muur, bespaar je veel ruimte.
  • Tunnelkassen → heb je een kleiner budget, maar wil je wel een grotere broeikas? Dan is de tunnelkas de ideale oplossing.

Zijn de  afmetingen net niet geschikt is voor jouw balkon of tuin? Dan zijn er tal van mogelijkheden om jouw broeikas op maat te laten maken. Je kan de op-maat gemaakte broeikas door een professional in elkaar laten zetten. Of ga zelf aan de slag. Welkoop biedt een bouwpakket dat je gemakkelijk zelf in elkaar zet. 

Een broeikas kopen bij Welkoop

Er zijn nog veel meer verschillende soorten en maten broeikassen, zo vind je altijd een goede match. Wil je persoonlijk advies over de meest geschikte broeikas voor jou? Of wil je de zelfbouwkas in elkaar laten zetten? Bezoek dan één van onze Welkoop winkels voor advies. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk dan alvast online ons aanbod kassen. Hier vind je diverse accessoires & benodigdheden, stevige soorten funderingen en handige tools voor jouw kasinrichting.