Borstels

Opruimwerk is er altijd wel in en om huis. En dus zijn borstels onmisbaar. Neem stoffer en blik, ideaal bij kleine tuinklussen. Zo is er na het verpotten van een plant altijd wel wat zand op te vegen. Maar ook ander vuil vraagt om een goede borstel. Wat dacht je van spinnenwebben langs de dakgoten, of groene aanslag op de tegels? Voor dit soort klusjes in en om huis zijn borstels broodnodig. Bij Welkoop kun je verschillende soorten borstels kopen. Want de ene borstel is de andere niet! Zo heb je borstels met zachte borstelharen die droog vuil makkelijk opvegen, en borstels met harde borstelharen voor het hardnekkige vuil. 

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Borstels kopen bij Welkoop

Bij Welkoop kun je houten borstels kopen. Een houten borstel gaat lekker lang mee en ligt goed in de hand. Maar de ene houten borstel is de andere niet. Want de borstelharen kunnen verschillen. Zo hebben we ze in ons assortiment met borstelharen van kokosvezel: een tamelijk zachte vezel, gemaakt van de bast van een kokosnoot. Zo’n borstel is ideaal om droog vuil op te vegen. Bij hardnekkig vuil halen zulke borstels niet veel uit en heb je een borstel met stevigere borstelharen nodig.

  • Stoffer en blik

Een stoffer en blik is in elk huishouden wel te vinden. Met dit duo ruim je makkelijk droog vuil op. Zoals broodkruimels onder de eettafel, gebroken glas, zand op je terras of as uit de haard. Bij Welkoop kun je kiezen voor verschillende varianten van de veger en blik. Ga bijvoorbeeld voor een duurzame set van hout en metaal; zo’n houten handveger en metalen blik is onverslijtbaar. Vind je een extra groot stofblik handig, dan is de veger met kunststof blik ideaal.


  • Ragebol

Een ragebol is een borstel die lijkt op een bezem, maar de haren staan in een bolvorm uiteen. Met deze borstel kun je goed in hoeken komen. Je bevestigt de ragebol op een lange ragebolsteel en kunt dan op hoogte vuil weghalen. Bijvoorbeeld langs dakgoten, plafondbalken en in hoeken. We hebben de ragebol bij Welkoop in twee soorten: met borstelharen van zachte kokosvezels of zachte kunststof vezels. Je kunt ze allebei binnen en buiten gebruiken.

  • Werkborstel

De naam zegt het al; deze handborstel is er niet om een beetje mee te vegen en aaien – maar om echt mee te werken. Door de borstelharen van harde natuurvezel verwijder je hardnekkig vuil, of dat nu binnen of buiten is. En je gebruikt de werkborstel nat. Dus met deze borstels kun je ouderwets schrobben. De werkborstel hebben we in verschillende breedtes.

  • Handveger

De handveger heeft een houten handgreep en – in vergelijking met andere borstels – lange en zachte kokosvezel borstelharen. Hiermee verwijder je goed droog vuil, zand of stof. Heel handig om je terras of balkon stofvrij te maken, of om het opspattend zand van je bloempotten en tuinmeubelen te verwijderen.