Schuivers

Mestschuivers zijn essentieel voor het schoonhouden van de stal of schuur. Ben jij op zoek naar een goede mestschuiver die de stal weer schoonmaakt? Met de mestschuivers van Welkoop wordt het opruimen van mest een makkelijk klusje. Bij Welkoop snappen wij hoe fijn een schone stal of schuur is. Bestel de schuivers eenvoudig via onze webshop. De bestelling wordt thuisbezorgd en bij besteding vanaf €40 is dit geheel gratis. Kom jij liever langs bij één van de vele Welkoop winkels om de producten eerst te bekijken? Onze medewerkers staan klaar om jou van professioneel advies te voorzien.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Altijd een schone vloer in de stal

Het schrapen en opruimen van mest is een dagelijkse bezigheid. Dit verhoogt de vereiste hygiëne in de stal. Hoe sneller je mest afvoert, hoe beter de hygiëne is. Je werkt ook liever in een schone stal dan in een vieze, toch? Daarnaast is een schone stal ook veel beter voor de veiligheid. De schuivers van Welkoop zijn niet alleen te gebruiken om mest op te ruimen. Ze kunnen namelijk op meerdere plekken van de stal, schuur en daarom heen worden ingezet. Alles wat met bezems blijft liggen, kun je eenvoudig schoonmaken met een schuiver. De schuiver pakt namelijk zowel klein als grof vuil mee! Ook zijn schuivers erg eenvoudig en flexibel te gebruiken. 

De juiste mestschuiver kopen

Er is een breed scala aan schuivers die je kunt aanschaffen. Hoe fijn is het om iedere dag een schone stal of schuur te hebben? Met de schuivers van Welkoop is dit erg eenvoudig. Deze zijn gemaakt van verzinkt staal en voorzien van een krachtige canvas rubberen rand waarmee je gemakkelijk over de vloer kunt schuiven. Er zijn meerdere maten te verkrijgen. Zo is er voor iedere ruimte een geschikte maat! De schuivers zijn los beschikbaar, maar de stelen voor schuivers van Welkoop maken het opruimen van mest nog makkelijker! Wij hebben de voordelen nog even op een rijtje gezet:

  • Optimale hygiëne 
  • Makkelijk in gebruik
  • In meerdere maten beschikbaar
  • Tijdbesparend
  • Altijd een schone schuur of stal

Kortom: mestschuivers zijn handige hulpmiddelen en essentieel voor iedere stal of schuur. Wil jij het leven in de stal nog makkelijker en schoner maken? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment aan tuingereedschap & accessoires. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Kijk dan verder op onze website of kom naar één van onze winkels! Welkoop voorziet jou graag van advies.