Thuisbezorgen

Thuisbezorging bij Welkoop kost €3,95 en is gratis bij bestellingen vanaf €40,00. De levertijd kan afwijken per artikel. In het overzicht van je bestelling kun je per artikel vooraf zien wat de verwachte levertijd is. Het artikel met de langste levertijd is leidend voor de levertijd van de hele bestelling.

Meestal worden bestellingen bezorgd door PostNL. Zodra jouw zending door PostNL is ontvangen, ontvang je een e-mail met een track & trace-code, waarmee je de verzending kunt volgen via de website of app van PostNL. Bezorging vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 20:00 uur. Mocht het niet mogelijk zijn om je pakket bij jou of je buren af te leveren, dan ontvang je een melding dat je het pakket kunt ophalen bij een nabijgelegen afhaalpunt van PostNL. Brievenbuspakketten hebben doorgaans een bezorgduur die 1 dag langer is dan gewone pakketten.

Producten die niet binnen de standaard afmetingen van PostNL vallen, worden bezorgd door een alternatieve distributeur genaamd Tielbeke.

Palletleveringen worden alleen afgeleverd op locaties bereikbaar voor de chauffeur met een palletwagen. De palletwagen kan niet over drempels, grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden rijden. Daarom kan het voorkomen dat wij je bestelling niet tot aan de voordeur kunnen bezorgen.

Voor sommige producten rekenen we een extra transportkost per eenheid om het artikel bij jou thuis te bezorgen. De exacte hoogte van deze toeslag varieert afhankelijk van het product en wordt vermeld op de detailpagina van het artikel. Deze toeslag wordt altijd toegepast, zelfs als je bestelling meer dan €40,- bedraagt.