Thuisbezorgen

Thuisbezorging bij Welkoop kost €3,95 en is gratis bij bestellingen vanaf €40,00. De levertijd kan afwijken per artikel. In het overzicht van je bestelling kun je per artikel vooraf zien wat de verwachte levertijd is. Het artikel met de langste levertijd is leidend voor de levertijd van de hele bestelling.

Bestellingen worden meestal geleverd door PostNL. Als je zending door PostNL ontvangen is, krijg je per mail een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen via de website of app van Post NL. Bezorging vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 20:00 uur. Indien je pakket niet bij jou of je buren afgeleverd kan worden, krijg je bericht dat je het pakket kunt afhalen bij een afhaalpunt van PostNL in de buurt. Artikelen die buiten de reguliere maatvoering van PostNL vallen worden geleverd door een alternatieve distributeur TLS.

Voor een aantal artikelen zijn we genoodzaakt een extra transporttoeslag te berekenen per eenheid om het artikel bij je thuisbezorgd te krijgen. De hoogte van de transporttoeslag verschilt per artikel en wordt weergegeven op de artikel detailpagina. Deze toeslag betaal je altijd, ook als je bestelling boven de €40,- is.