Sporten met je hond

Samen naar de hondentraining, hardlopen of fietsen – het is niet alleen gezond om samen met je hond te doen, maar ook hartstikke gezellig. Wél belangrijk dat je hond comfortabel kan bewegen. Met een hondentuig is dat geen probleem; het hondenharnas van het merk Julius K9 is ontworpen om lang te dragen. Bij Welkoop kun je dit hondentuig voor een grote hond of kleine hond kopen. En ga je samen fietsen? Kijk dan eens naar een fietsbeugel voor aan je fiets; hiermee gaan jij en je viervoeter op een veilige manier op pad!

Populaire sport merken: K9 | Beeztees

Lees meer Lees minder
Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Comfortabel hondentuig

Bij Welkoop koop je de hondentuigjes van het merk Julius K9: een hondentuig van hoge kwaliteit. Dit tuigje is een alternatief voor de traditionele halsband en het borsttuigje en is geschikt voor huishonden, sporthonden én werkhonden. Voordeel van zo’n hondentuig is dat het de nek ontlast; het brede tuig heeft de pasvorm van een hondenharnas. En tóch levert het hiermee niet in op comfort: het Julius K9 IDC Powertuig dat je bij Welkoop kunt kopen is ergonomisch gevormd en beperkt je hond niet in zijn of haar beweging.

In onze winkel koop je een hondentuig voor grote honden en kleine honden; je vindt ze in de meest voorkomende maten. Om tot de juiste maat voor jouw hond te komen, meet je de borstomvang op:

  • Baby 2 - 33-45 centimeter
  • Mini Mini - 40-53 centimeter
  • Mini - 49-67 centimeter
  • Maat 0 - 58-76 centimeter
  • Maat 1 - 63-85 centimeter
  • Maat 2 - 71-96 centimeter
  • Maat 3 - 82cm-115 centimeter   

Een hondentuig met naam

Naast de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, is het hondentuig van Julius K9 te personaliseren met bedrukte labels. Deze labels zijn via het merk zelf verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit voorgedrukte labels (met teksten als: flyball, agility, security) en labels met eigen tekst. Hoe leuk is het om je hond te laten rondlopen in een gepersonaliseerd hondentuig met eigen naam!

Fietsen met je viervoeter

Naast sporten zoals flyball, agility, dog frisbee en speuren, kun je er ook al fietsend samen opuit. Je hond krijgt zo z’n portie beweging en samen leg je sneller een grotere afstand af dan je wandelend zou doen. Speciaal voor het fietsen koop je bij Welkoop de fietsbeugel. Je koppelt de beugel eenvoudig aan de zadelpen van je fiets. Je viervoeter bevestig je aan de elastische lijn. Doordat de beugel haaks op de fiets staat, houden je hond en jij een veilige afstand van elkaar.

Alles voor je hond bij Welkoop

Naast hondentuigjes voor het sporten met je viervoeter, kun je bij Welkoop voor nog meer dierbenodigdheden terecht. We hebben alles voor je hond! Van hondenvoer en hondensnacks tot ligkussens en hondenspeelgoed.