Speelhuisjes

Buitenspelen wordt nog leuker met een eigen speelhuis in de tuin. Huisjes om in te spelen dragen bij aan de fantasiewereld van kinderen. Bij Welkoop zijn de speelhuisjes in verschillende maten verkrijgbaar van de merken EXIT en Swing. Vrijwel alle huisjes hebben een dak met een waterdichte dakbedekking, een echte deur en één of meerdere ramen. 

Bekijk ook: Speelhuisje met glijbaan | Zandbakken & Watertafels | Speeltoestellen & Torens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Speelhuisje kopen

Een eigen hutje, een plekje onder de zon. Hierin zijn kinderen de baas. Een plek waar ze urenlang kunnen spelen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnen. Dat is toch de droom van ieder kind? Met de kinderspeelhuisjes van Welkoop maak jij die droom waar. Ga je dan voor een uitgebreid houten speelhuisje met glijbaan? Of zoek je een compact exemplaar voor in een kleine tuin? In het uitgebreide assortiment van Welkoop vind je altijd een kinderspeelhuisje dat past bij de wensen van jouw kinderen.

Soorten huisjes
We hebben allerlei soorten. Denk aan diverse maten, materialen en extra’s. Kies je voor een speelhuisje voor buiten, dan kan je gaan voor een houten speelhuisje met glijbaan of een simpel speelhuis van hout. Alle huisjes kan je het hele jaar buiten laten staan. We vertellen je graag welke soorten je kunt kiezen:

  • Klein en klassiek
    Wie zegt dat er niet genoeg ruimte is voor een speelhuisje in een kleine tuin? Met de compacte houten speelhuisjes van Welkoop creëer je een gezellige speelplek, ook op een klein oppervlak. Een houten speelhuisje is niet alleen leuk om in te spelen, zo’n klassiek huisje staat ook nog eens heel gezellig.
  • Huisjes met extra’s
    Wat is nog leuker dan een houten speelhutje? Een huisje met allerlei extra’s natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan een huisje met veranda. Of met een glijbaan. Of zandbak. Of een huisje met al die extra’s samen! Dit geeft kinderen nog meer buitenspeelplezier. Door het huisje met andere speeltoestellen te combineren, maak jij ook nog eens slim gebruik van de beschikbare ruimte in je tuin.

Duurzame en hoogwaardige houten speelhuisjes

Alle houten speelhuisjes bij Welkoop zijn gemaakt van hout met een FSC-keurmerk. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waar rekening wordt gehouden met het leefgebied van diersoorten en planten. Dit zorgt ervoor dat de huisjes gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig hout. Bij Welkoop koop je dus altijd een huisje voor je kind dat goed is voor de wereld en dat jarenlang meegaat!

Staat een van onze kinderspeelhuisjes binnenkort buiten in jouw tuin? Leuk, maar vergeet dan vooral de details niet. Zo verkoopt Welkoop bijvoorbeeld ook speelzand. Wel zo handig voor de zandbak in je nieuwe buitenspeelpaleis.

Zoek je toch iets minder huiselijks voor je kind, maar wil je wel iets dat buitenspelen stimuleert? Bij Welkoop hebben alles van skelter tot zandbak! Bekijk onze pagina over spelen in de tuin.