Gebak & Dessert

Je eigen gebak of dessert maken? Met een kant-en-klare bakmix hoef je er niet lang voor in de keuken te staan – en is het resultaat altijd goed. Bij Welkoop hebben we bakmix in allerlei soorten. Van kant-en-klare cakemix voor gewone cake, boerencake en kruidcake tot bakmix voor Brusselse wafels, cupcakes, biscuit en spongecake. Je kunt deze bakmixen online bestellen of in onze winkel kopen.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Soezie bakmix

De bakmixen van Welkoop zijn van het merk Soezie. Dit merk ontwikkelt ontzettend veel meelsoorten, onder meer voor het bakken van pizza en pannenkoeken en het bakken van brood. De bakmixen zijn verpakt in een hermetisch afgesloten, stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid. Met al meer dan honderd jaar ervaring en bakspecialisten die hun recepten grondig testen, kan je er als thuisbakker op vertrouwen dat het resultaat van een Soezie bakmix meer dan goed zal zijn!

 • Mix voor cake 
  Kies bijvoorbeeld voor een cakemix voor het maken van klassieke cake, boerencake (extra zachte cake), kruidcake (zachte cake met geurige ontbijtkoekkruiden en karamel) of spongecake (luchtige feesttaart die je kunt bekleden met suikerpasta of marsepein). Het enige wat je aan zo’n kant-en-klare bakmix hoeft toe te voegen is water, boter of eieren.
 • Mix voor cupcakes
  Hiermee maak je zoete, luchtige cakejes die je kunt versieren met crème au beurre of fondant.
 • Mix voor biscuit
  Hiermee maak je luchtige taartbodems, feestgebak en Moskovisch gebak.
 • Mix voor Brusselse wafels
  Deze luchtige, krokante wafels bak je in een wafelijzer met diepe bakvorm. Je bestrooit ze met poedersuiker of eet ze met vers fruit (bijvoorbeeld uit eigen tuin!) of slagroom. Wil je Luikse wafels maken? Voeg dan parelsuiker toe aan het deeg. Omdat de suikerkristallen niet smelten tijdens het bakken, geven ze een knapperige, zoete bite.

Cake en taarten decoreren

Om het beslag van een cake bakmix te verrijken, vind je in onze categorie baktoevoegingen ook ingrediënten zoals chocoladedruppels, pruimen, abrikozen, walnoten en rozijnen. En om je eigengebakken cake te decoreren en transformeren tot een heuse taart vind je hier ook banketbakkersroom en fondant.

Bakmixen online en in de Welkoop-winkel

Bij Welkoop vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor overheerlijk gebak. Bestel de bakmixen online of koop ze in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Voor nog meer lekkers kijk je bij onze ambachtelijke zoetwaren met onder andere hartsnoepjes, nougat, kaneelstokjes, boterwafeltjes, krijtjes en zuurtjes.