Brood

Je eigen brood bakken. Of je het nu doet omdat het leuk is, je het lekkerder vindt of welke reden ook – bij Welkoop hebben we een assortiment met allerlei soorten broodmeel die je doen watertanden. Wat dacht je van bakmixen voor speltbrood, meergranenbrood, volkoren brood en brood met zaden en pitten? Of van culinair, krokant Frans brood? Of geurend Italiaans kruidenbrood? Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de ingrediënten toevoegen, kneden, laten rijzen en bakken. En dan: genieten van de geur en smaak van versgebakken brood.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Soezie broodmeel

Het broodmeel dat je bij Welkoop kunt kopen is van het merk Soezie. Dit merk maakt al meer dan honderd jaar kwalitatieve bakmixen. Zo hebben we bij Welkoop naast Soezie broodmeel ook Soezie bakmix en pannenkoekenmix. Omdat de bakspecialisten van Soezie de verschillende meelsoorten en recepten zorgvuldig samenstellen en grondig testen in hun proefbakkerij, lukt het elke thuisbakker om een perfect brood te bakken!

Soorten broodmeel bij Welkoop

Broodmeel zit verpakt per 500 gram, 1 kilogram of 2,5 kilogram. Uit 500 gram haal je één brood, uit 1 kilogram twee broden en uit 2,5 kilogram haal je maar liefst vijf broden. Aan het meel hoef je alleen water, gist, boter en zout toe te voegen – en in sommige gevallen niet meer dan water!

Naast bruin en wit broodmeel, meel voor pittenbrood en meel voor meergranenbrood, vind je in onze winkel ook speciale broodmelen. Bijvoorbeeld cranberry-notenbrood met antioxidanten of koolhydraatarm broodmeel. Dit low carb broodmeel bevat 30% minder koolhydraten en 70% meer vezels. Ga je voor biologisch? Kijk dan naar het broodmeel in een lichtgroene verpakking: de Soezie Original Bio bakmixen.

Broodbakken in de oven of broodbakmachine

Brood kun je bakken in de oven, maar ook in broodbakmachines. Wat zo’n machine handig maakt is dat alles automatisch gaat – van het mengen en kneden tot het rijzen en bakken. Voor versgebakken brood in de ochtend hoef je dus alleen de ingrediënten in het bakblik te doen en de timer in te stellen.

Bakken en inmaken met Welkoop

Bij Welkoop haal je alles in huis voor het bakken en inmaken. Wanneer je broodmeel gaat bestellen, kijken dan ook even naar onze baktoevoegingen met onder andere gist, suikervervangers, pitten, zaden, rozijnen en – natuurlijk – broodzakken om je eigen brood in te bewaren.