Slangenwagens & Wandslangboxen

Hoe zorg je dat de tuinslang elke keer makkelijk te gebruiken is? En hoe berg je alles ook weer netjes op? Daarvoor kan je een slangenwagen goed gebruiken. De slangenwagen, ook wel slanghaspel genoemd, helpt je de tuinslang netjes oprollen en vervoeren door je tuin. Geen knikken of vouwen meer. Met een slangenwagen heb je de tuinslang altijd netjes opgeborgen. Geen bundels of knopen meer in de schuur of in de tuin. Koop een slangenwagen van bijvoorbeeld Gardena.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Slangenwagen & Wandslangenbox

Richt een blijvende plek in voor je tuinslang. Of zorg juist dat je de tuinslang overal eenvoudig mee naartoe neemt. Dat zijn de twee opties die je hebt als je kiest tussen een wandslangenbox en een slangenwagen. Vind je het kiezen lastig? Dan zetten we de voordelen en nadelen van allebei de slanghaspels voor je op een rijtje.

De slangenwagen
Heb je een buitenkraan, maar geen zin om een wandslangbox of wandslanghouder in je muur te schroeven? Dan is de slangenwagen al gelijk de betere keuze. Koop bijvoorbeeld de Gardena slangenwagen voor 20 meter slang. De kar met haspel rol je gemakkelijk naar door de tuin en sluit je aan waar je maar wil. Goed om te weten, de slangenwagens van Gardena hebben zelf een korte slang die je aan de buitenkraan koppelt. De tuinslang kan je dus ook gerust eens los van de slangenwagen gebruiken als je dat wilt. Wat levert deze oplossing je precies op?

 • Bewegingsvrijheid
  Plaats de slangenwagen waar je wil. Voortuin, achtertuin of leen hem uit aan de buren.

 • Makkelijk opbergen
  De hele slangenwagen inclusief tuinslang rol je gemakkelijk weer weg. Berg hem op in de garage of in de schuur. Zo blijft je tuin er netjes uit zien.

De wandslangenbox
Als jij makkelijk de tuinslang wil grijpen als je zin hebt, dan is de wandslangenbox de betere oplossing voor jou. Deze monteer je aan de muur en sluit je aan op de buitenkraan. De box draait ook nog met je mee zodra je deze uitrolt. Met het handige veersysteem rol je de slang eenvoudig uit. Ben je klaar met de tuinslang? Trek deze dan nogmaals kort uit. Dan rolt de wandslangenbox de hele slang weer netjes op. Monteer je een slanghaspel van Gardena aan je muur, dan heb je echt goede kwaliteit. Wist je dat de wandslangenbox van Gardena je tuinslang bovendien zelf netjes verdeelt over de haspel? Daarom zijn deze boxen zo compact. Wat zijn de voordelen dus van deze oplossing?

 • Altijd op z’n plek
  De wandslangbox kan je inclusief tuinslang netjes aan de muur hangen. Zo grijp je nooit mis! Vergeet alleen niet de buitenkraan open te draaien voordat je de slang meeneemt.

 • Gebruiksvriendelijk
  De box beweegt mee met de richting waarin je loopt en rolt zelf de slang voor je op als je klaar bent. Super fijn!

Werken in de tuin
Heb je de beste manier om je tuinslang op te bergen nu gevonden? Perfect! Koop er dan nog een mooie nieuwe tuinslang bij. Of zoek je nieuwe tuinsproeiers en spuiten misschien? Voor de liefhebber van handmatig sproeien hebben we ook een stevige gieter. We hebben bij Welkoop meer dan alleen sproeiers en tuinslangen. Bekijk daarom eens onze pagina over werken in je tuin.