Sloten

Heb je een hangslot nodig om kasten, gereedschapskisten, kluisjes en hekken te beveiligen? Of is het nodig om oude sloten te vervangen? Bij Welkoop kun je allerlei soorten sloten kopen. Van hangslot tot kettingslot. En ze zijn maar wat sterk: de hangsloten van het merk Masterlock zijn bestand tegen doorknippen en lockpicken. Ga je voor maximale beveiliging? Dan is het ronde discusslot een goede optie.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Sloten kopen bij Welkoop

Bij Welkoop kun je sterke sloten kopen van het merk Master Lock. Dit merk is meester in het maken van duurzame sloten en beveiligingsproducten. Ze verkopen hun sloten wereldwijd. De sloten zijn allemaal duurzaam, corrosiebestendig en gemaakt met oog voor extra beveiliging en bescherming. Zo hebben de meeste sloten een cilinder met vier stiften, wat het slot nog beter beveiligt tegen lockpicken (het openwrikken van een slot zonder sleutel).

 Hangslot

Hangsloten zijn er bij Welkoop in verschillende groottes: variërend van 30 millimeter tot en met 50 millimeter. Ze zorgen voor een basis- tot gemiddelde beveiliging. De kleine hangsloten zijn heel geschikt voor kluisjes, kasten en gereedschapskisten. Met de sloten van 50 millimeter breed kun je ook poorten, hekken, zelfopslagboxen, schuren, werkplaatsen en garages afsluiten. Komt het hangslot buiten te hangen? Dan is het All Weather hangslot een aanrader. Dit hangslot met high-tec blauwe thermoplastische laag kan tegen extreme temperaturen (waaronder vuur) en heeft een flexibele kap die het slot beschermt tegen zand, vuil, stof en weersinvloeden. Bij Welkoop kun je een hangslot per stuk kopen, maar ook hebben we ze in setjes van twee.

Kettingslot

Voor een gemiddelde tot hoge beveiliging is er het kettingslot: een slot van één meter lang dat bestaat uit schakels van gehard staal. Dit slot is daarom heel erg geschikt om hekwerk of poorten mee af te sluiten. Ook kun je het kettingslot gebruiken om de grill, de grasmaaier, een ladder of ander onbeheerd gereedschap vast te leggen en zo diefstal te voorkomen. Omdat er een beschermende hoes van vinyl over de schakels zit, geeft het kettingslot geen krassen op je waardevolle spullen.

Discusslot

Voor zware tot maximale beveiliging is er het discusslot. Dit slot dankt zijn naam aan de vorm: die is rond als een discus (schijf). Het slot heeft een ontwerp dat de beugel bijna helemaal omhult. Hierdoor is het slot goed beschermd tegen aanvallen met bijvoorbeeld een betonschaar. Combineer dit met het harde materiaal waar het slot van is gemaakt (tough-Cut-borium-carbide dat viijftig procent harder is dan gehard staal) en het resultaat is een sterk slot voor het beveiligen van aanhangwagens, (opslag)garages en schuren.