Veterinaire kattenvoeding

Katten zijn kieskeurige eters. Kattenvoeding kiezen wordt gauw lastig wanneer je kat op dieet moet. Het is dus belangrijk dat je de juiste dieetvoeding kiest voor jouw kat. Zo kan je kat gezond oud worden.

Wanneer gebruik je veterinaire voeding voor je kat?

Om je kat gezond en fit te houden moet je ze passende voeding geven die bij ze past. Sommige katten kunnen problemen hebben met hun nieren, maag/darmen, huid, gewrichten of overgewicht. Deze katten hebben dan een speciaal dieet nodig. Met dieetvoeding houd je rekening met de gezondheidsrisico’s waar je kat mee te maken krijgt. Zo wordt de gezondheid van jouw kat optimaal ondersteund.

Wat is de samenstelling van veterinaire kattenvoeding?

Bij Welkoop vind je dieetvoeding voor iedere aandoening van je kat. Wij verkopen voeding voor katten met overgewicht, urine- en nierproblemen, voedselintolerantie, huid- en vachtproblemen en blaasgruis (struvite en calcliumoxalaat). Deze voeding is verkrijgbaar in meerdere soorten, zo bestaat er krokante brokvoeding en natvoeding. Verder bestaat er dieetvoeding in meerdere smaken zoals bijvoorbeeld gevogelte en vis. 

Wat zijn de voordelen van veterinaire voeding voor mijn kat?

Welkoop verkoopt dieetvoeding van Prins. Deze merk is proefdiervrij en wetenschappelijk getest. Dieetvoeding heeft speciale ingrediënten met een hoge verteerbaarheid die zorgen dat de ontlasting van uw kat mooi en stevig is. Ook draagt de voeding bij aan een mooie huid en vacht. Heeft u een kieskeurige kat? Dat is geen probleem: dieetvoeding bestaat in meerdere soorten en smaken. 

Ons assortiment veterinaire kattenvoeding

Welkoop is het eerste officiële verkooppunt van Prins dieetvoedingen voor de kat in Nederland. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op. Bekijk hier ons assortiment Prins veterinaire kattenvoeding

Daarnaast verkopen we ook diverse producten uit de onderhoudslijn van Prins. Kijk eens naar Prins VitalCare Struvite, deze voeding gaat struviteblaasgruis bij uw kat tegen. Ook verkopen wij Prins VitalCare Sensitive